Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Кучухідзе: «Мета UGC – консолідація усіх ліцензованих гральних операторів українського ринку»

Владислав Стародубцев
Голова новоспеченої Ukrainian Gambling Council Антон Кучухідзе переконує, що ця громадська спілка не буде просувати «чиїсь вузькі комерційні інтереси», а допомагатиме державі і бізнесу в «реалізації ефективної державної політики у сфері гемблінгу».
Кучухідзе: «Мета UGC - консолідація усіх ліцензованих гральних операторів українського ринку»

Кучухідзе: «Мета UGC – консолідація усіх ліцензованих гральних операторів українського ринку»

«В Україні створено гемблінгову асоціацію, яка має на меті консолідувати всіх ліцензованих гральних операторів українського ринку. Сьогодні необхідно підтримувати всі позитивні досягнення від легалізації грального бізнесу.

Ukrainian Gambling Council має на меті фактично зробити розділ у громадському середовищі між легальними операторами азартних ігор й реальними фахівцями з тими суб’єктами, які видають себе за таких.

Членство в UGC означатиме участь у родині всіх тих, хто працює над розвитком грального бізнесу в Україні не словом, а ділом. UGC прагне стати центральною громадською платформою, яка фактично буде продукувати фахові підходи для розвитку грального ринку як для окремої галузі гемблінгу, так й для держави в цілому.

Одним з основних завдань стане надання державі реальної експертизи для поглиблення ефективної роботи грального бізнесу. У цих пропозиціях буде голос реальних операторів, які своїми коштами створюють тисячі робочих місць для держави, а не теоретичне бачення «експертів», які, як мінімум, на практиці можуть і не працювати у відповідному секторі. UGC – це не про статус когось з експертів або операторів, це про імідж всієї галузі. В державі критично не вистачає реальних фахівців для регулювання багатьох технічних питань щодо функціонування самого ринку. 

Тому тут UGC виступить помічником держави, а в операторів з’явиться адекватний механізм для того, щоб бути почутим без якихось підкилимних інтриг.

UGC не буде просувати чиїсь вузькі комерційні інтереси, а буде допомагати державі та бізнесу в реалізації ефективної державної політики у сфері гемблінгу. На сьогодні від легалізації достатньо позитиву й для держави, й для бізнесу, й для суспільства, однак однозначно, що на цьому не варто зупинятись. Ринок перебуває лише на початковій стадії формування, ще багато чого має бути створено.

UGC прагне активно працювати у напрямку залучення іноземних інвестицій до держави. Одним з пріоритетних завдань легалізації грального бізнесу для держави було саме це. Формування національного ринку – це важливий позитивний етап для України, однак він не повністю розкриває потенціал нашої держави.

Консолідація операторів грального ринку необхідна також й для суспільства, адже потрібно боротись з багатьма фейками та міфами навколо гемблінг індустрії та змінювати настрої населення на поважливе ставлення до сфери, яка наповнює бюджет, створює робочі місця та сприяє захисту громадян та дітей від шахраїв, обмежуючи доступ до гральних закладів дітей, й борючись з нелегальними операторами.

Наразі в UGC є згода щодо вступу декількох операторів. Поступово буде сформовано цілий список учасників та представлений громадськості. З деякими ще ведуться перемовини, однак вже є очевидним для бізнесу, що консолідація зусиль за напрямком GR, PR та фахової експертизи може сприяти реальному захисту та розвитку легального ринку.

Початок покладено, а результат роботи UGC можливо буде справедливо оцінити вже наприкінці цього року. Позитивний ефект від легалізації грального бізнесу постійно має відчувати тріада «держава-бізнес-суспільство»», – написав пан Кучухідзе у своєму блозі на сайті «Українські новини».

Мочалова розкрила нову схему роботи нелегальних гральних закладів

Брати приклад з Британії: Кучухідзе дав кілька слушних порад українським операторам гемблінгу

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт