Увійти

УЄФА покарав Ібрагімовича за зв’язок з букмекером

09:05, 27 Травня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Три роки тому Златан став акціонером букмекерської компанії BetHard, що є порушенням правил ФІФА та УЄФА.

Поділитися:

УЄФА покарав Ібрагімовича за зв’язок з букмекером

Апеляційний комітет УЄФА за підсумками розслідування справи про причетність до букмекерського бізнесу вирішив оштрафувати 39-річного шведа на 50 тисяч євро за порушення статті, у якій мовиться про заборону наявності фінансового інтересу в букмекерстві. 

Також Ібрагімовича зобов’язали негайно позбавитися від 10% акцій Gameday Group PLC – єдиного акціонера БК BetHard. «Мілан» теж отримав грошове покарання – штраф на суму 25 тисяч євро. 

За правилами головних світових футбольних організацій, футболістові заборонено будь-яким чином бути причетним до сфери ставок на спорт. Зокрема, гравці, які мають фінансові мотиви у такому бізнесі, не можуть брати участь у змаганнях під егідою ФІФА та УЄФА. Можна сказати, що для Ібрагімовича усе закінчилося легким переляком, адже санкція покарання могла бути жорсткішою – до трьох років відсторонення від футбольної діяльності. 

Генеральний директор БК BetHard Ерік Скарп підтвердив, що Ібра є чинним акціонером компанії, що прямо суперечило правилам ФІФА і УЄФА, оскільки зазначений букмекер приймав ставки на поєдинки збірної Швеції та «Мілана» у Лізі Європи, під час яких Златан мав безпосередній вплив на підсумковий результат, бо перебував на футбольному полі. 

БК BetHard зареєстрована в офшорній зоні на Мальті, у 2019-му році чистий прибуток букмекера склав 301 млн шведських крон (30 млн доларів). А Ібрагімович навіть був обличчям рекламної кампанії BetHard.

Днями «Мілану» вперше з сезону 2012/2013 вдалося здобути путівку до Ліги чемпіонів. Підопічні Стефано Піолі фінішували на другій позиції у чемпіонаті Італії, випередивши «Аталанту» і «Ювентус». Більше очок, аніж у «Россонері» (79), здобув тільки тріумфатор «Інтернаціонале» (91). 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», колишній керманич «Мілана» Массіміліано Аллегрі стане наступником Зінедіна Зідана на посаді головного тренера «Реала». 

Букмекер пропонує ставки на дії Зінченка у фіналі Ліги чемпіонів

Власники БК Bet365 увійшли у двадцятку найбагатших людей Британії

Опубліковано у: Новини, Спорт
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
У Ліги Європи та Ліги конференцій новий спонсор – букмекер Betano
09:05, 27 Травня 2021
Серія А 2024/2025: «Інтер», «Ювентус» і «Мілан» – головні претенденти на чемпіонство
09:05, 27 Травня 2021
БК Boomerang стала беттінг-партнером «Мілана»
09:05, 27 Травня 2021
Букмекер Bwin відмовиться від спонсорства Ліги Європи та Ліги конференцій
09:05, 27 Травня 2021
Захисник «Мілана» Флоренці уникне дискваліфікації у справі про незаконні ставки
09:05, 27 Травня 2021
Скандал зі ставками в Італії продовжується: захисник «Мілана» під підозрою
09:05, 27 Травня 2021
Комментарии (1)
Написати коментар
Коментарі 1
Повна версія