Увійти

Букмекери назвали головних претендентів на заміну Моурінью в «Тоттенхемі»

16:04, 19 Квітня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

У таборі «Шпор» кадрові перестановки – керівництво «Тоттенхема» вирішило достроково розірвати контракт з головним тренером Жозе Моурінью. Клубний менеджмент вже розпочав пошук заміни португальському фахівцю.

Поділитися:

«Тоттенхем» звільнив Моурінью. Букмекери назвали головних претендентів на заміну Жозе

У заяві на офіційному сайті клубу мовиться, що відсьогодні Жозе Моурінью та його тренерський штаб покинули займані посади. Президент Тоттенхема» Даніель Леві побажав успіхів у майбутньому і зізнався, що йому було приємно працювати пліч-о-пліч з «Особливим». 

Найімовірніше, Жозе був відправлений у відставку через незадовільні результати команди: лишень 1 перемога в останніх 6 матчах у всіх турнірах. Як наслідок – 7 місце в турнірній таблиці АПЛ, і 5-очкове відставання від зони Ліги чемпіонів. 

У британських ЗМІ проскочила інформація, мовляв, Моурінью звільнили, адже той навідріз не сприйняв ідею участі «Тоттенхема» у новоствореній Суперлізі, проте авторитетний інсайдер Фабріціо Романо спростував це, зазначивши, що основна причина – це спортивні результати. За його словами, менеджмент клубу вже розпочав пошуки тренера, однак до завершення сезону з командою працюватиме тренер молодіжки Раян Мейсон.

Букмекерська компанія 1xBet оперативно відреагувала на подію, запропонувавши лінію на наступника португальця. «РБ» розповідає про трійку кандидатів з найбільшими шансами. 

Юліан Нагельсманн

Ще один топовий тренер з’явиться в АПЛ?

Відповідно до котирувань, 33-річний спеціаліст – головний фаворит на посаду тренера лондонців. Англійські ЗМІ називають Юліана кандидатом номер №1, адже, по-перше, Нагельсманн належить до плеяди молодих і амбітних тренерів з нестандартним поглядом на футбол, а по друге, його оклад у разі призначення буде вдвічі нижчим за зарплатню Моурінью – 7 млн євро, тоді як португалець заробляв 15. 

Сам фахівець під час одного з інтерв’ю у лютому не виключив, що одного разу працюватиме на Туманному Альбіоні. 

«У мене контракт з клубом до 2023-го року, і я думаю, що залишуся в «Лейпцизі». Прем’єр-ліга – цікавий турнір, Розумію чому вона приваблює великих тренерів на кшталт Юргена Клоппа, який досяг неймовірних висот. У майбутньому я можу наважитися на такий крок.

Мені не важко уявити себе в Прем’єр-лізі, але водночас я можу уявити, що проведу усю кар’єру в Німеччині. Круто бути тренером у своїй рідній країні, мені це страшенно подобається. Однак ніхто не знає, що може трапитися». 

Скотт Паркер

Паркер два сезони відіграв за «Шпор»

Паркер – другий за шансами на те, щоб очолити Тоттенхем, принаймні про це свідчать котирування. Прикметно, що тренерську кар’єру Скотт розпочав саме у структурі «Шпор» – став тренером команди U-18. Згодом його запросили у тренерський штаб «Дачників», де він спершу працював асистентом, а потім і очолив команду, вивівши її із Чемпіоншипа в Прем’єр-лігу. 

Зараз його «Фулхем» перебуває у підвалинах турнірної таблиці, посідаючи 18 місце. Втім, цей факт не бентежить босів «Тоттенхема», які уважно спостерігають за розвитком кар’єри перспективного Паркера. Можливе, саме йому судитиметься витягти команду з ігрової кризи. 

Брендан Роджерс 

Роджерс з Лестера переїде у Лондон?

За інформацією Daily Mail, Брендан Роджерс перебуває у списку кандидатів у кабінетах вищого менеджменту «Тоттенхема». Це і не дивно, позаяк після повернення з Шотландії північноірландець прекрасно себе зарекомендував у «Лестері», а результати «Лисиць» – найкращий показник ефективності 48-річного тренера. 

Водночас варіант із запрошенням його зараз, наприкінці сезону, виглядає малореалістичним. Однак чи захоче Роджерс йти у нестабільний «Тоттенхем – питання відкрите, бо в «Лестері» у нього справи йдуть прекрасно, тож чи є сенс щось змінювати? 

Цілком імовірно, що у цьому контексті вирішальну роль може зіграти перспектива участі у Суперлізі, у якій «Шпори» буде брати участь, а «Лисиці» – ні. 

Серед інших можливих кандидатур фігурують імена коваля успіхів «Рейнджерс» Стівена Джеррарда (4,7%, 21.0), колишнього керманича «Тоттенхема» Маурісіо Почеттіно (3,8%, 26.0), легендарного Роберто Бенітеса (6,6%, 15.0) і Роббі Кіна (2%, 51.0), який яскраво виблискував у складі лондонців під час кар’єри футболіста.

Збірна Німеччини: букмекери обвалили коефіцієнт на призначення Фліка

Букмекери: Пірло покине «Ювентус»?

Опубліковано у: Новини, Ставки, Вибір редакції
Теги: ,,,,
Поділитися:
Схожі записи
Ліга Європи 2024/2025: «Тоттенгем» – головний претендент на титул, замикають трійку фаворитів МЮ і «Рома»
16:04, 19 Квітня 2021
Букмекер BetMGM став партнером ФК «Тоттенгем»
16:04, 19 Квітня 2021
Моуріньо за крок від підписання контракту з «Челсі»: БК відкрили лінію на повернення Жозе в АПЛ
16:04, 19 Квітня 2021
ЗМІ: Нагельсманн та Флік є головними кандидатами, щоб очолити «Баварію» – букмекери не вірять
16:04, 19 Квітня 2021
Моурінью заявив, що готовий до роботи: БК визначили основних претендентів
16:04, 19 Квітня 2021
Букмекер приймає ставки на нового тренера збірної Англії – Моурінью, Клопп, Джеррард
16:04, 19 Квітня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія