Увійти

Синиця в руках: гравець забрав 4 тисячі фунтів, закривши ставку на чемпіонство «Лестера»

16:02, 16 Лютого 2016
Олександр Веселов
Підписатися Читати в повній версії

Кожен з нас хоче вірити в казку, але далеко не кожен здатен пройти іспит суворою дійсністю. Клієнт букмекерської контори Paddy Power на старті сезону англійської Прем’єр-ліги зробив авантюрну ставку на перемогу «Лестера» у чемпіонаті, але під час останнього поєдинку «Лисиць» з «Арсеналом» він не витримав тиску великих грошей, зробивши кешаут.

Поділитися:

Епізод, який підштовхнув беттора до радикального кроку

За 12 турів до завершення турнірного марафону АПЛ «Лестер» продовжує очолювати таблицю, маючи два очки переваги над найближчими переслідувачами – «Тоттенгем» і «Арсенал» – але після останньої поразки віра у тріумф «Лисиць» дещо згасла. Хоча в тій же дуелі з «Канонірами» підопічні Клаудіо Раньєрі виглядали гідно та рівноправно, до вилучення правого захисника Денні Сімпсона.

Саме після цього ігрового епізоду клієнт Paddy Power, що 24-го вересня 2015-го року поставив 7 фунтів на чемпіонство «Лестера», вирішив зробити кешаут, забравши 4077 фунтів.

На момент, коли була зроблена ставка, «Лисиці» посідали третє місце в таблиці, маючи у своєму активі три перемоги і три нічиї після шостого туру. Тоді за тріумф «Лестера» в АПЛ пропонували коефіцієнт 1500.00! Тобто, гравець не став ризикувати, очікуючи чемпіонства команди Раньєрі та особистого джек-поту у розмірі 10.5 тисяч фунтів.

Тепер Paddy Power гадає, чим обернеться цей крок для їхнього клієнта: знахідкою в 4 тисячі, або ж втратою потенційних 6 тисяч, від яких він відмовився. В любому випадку, ставка виявилася дуже успішною, але, враховуючи психологію, втрата віртуальних шести тисяч, якщо «Лестер» все-таки стане чемпіоном, буде не менш гіркою. Якби це було не так – не було б і поспішного кешауту впродовж поєдинку.

Поки що гравець може вважати, що вчинив мудро, адже до дуелі з «Арсеналом» за те, що «Лестер» завершить сезон на першій сходинці пропонували 2.00 (ймовірність – 50%), а тепер коефіцієнт істотно зріс – 3.75 (27%).

Нещодавно ми повідомляли, що сенсаційне чемпіонство «Лестера» може завдати букмекерам серйозних збитків на мільйони доларів. Також повідомлялось, що гравець, який поставив на підсумковий тріумф «Лисиць» у чемпіонаті лише 60 пенсів, може суттєво збагатитись.

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Ірландська контора запустила цікавий вид індивідуальних ставок у футболі
16:02, 16 Лютого 2016
Відома БК достроково виплатила ставки на виліт «Шеффілд Юнайтед» з АПЛ
16:02, 16 Лютого 2016
Елтон Джон програв парі Лінекеру щодо футбольного матчу – музикант надіслав борг через місяць
16:02, 16 Лютого 2016
Відома контора закриває 21 пункт приймання ставок, але залишає понад 200
16:02, 16 Лютого 2016
Співробітник БК Paddy Power піднявся на Еверест і одягнув фірмові труси букмекера
16:02, 16 Лютого 2016
Відомий букмекер висміяв «Арсенал» величезною пляшкою шампанського
16:02, 16 Лютого 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія