Увійти

Співак Кріс Рі поставив £1 на чемпіонство «Лестера» і виграв £820

11:05, 14 Травня 2016
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

 «Лисиці», достроково завоювавши трофей в АПЛ, принесли виграші не тільки звичайним людям, а й знаменитостям. Відомий британський музикант Кріс Рі поставив £1 на чемпіонство «Лестера» і виграв £820 ($1.1 тис.).

Поділитися:

Музикант зробив ставку на «Лестер» під час Різдва

65-річний Кріс Рі, відомий своїм хрипким голосом і майстерним володінням слайд-гітарою, народився і виріс в Мідлсборо. За клуб з цього міста він і вболіває. Виступ «Лестера», проте, надихнув його на ставку на цей клуб, розповів музикант агентству BBC.

За словами співака, він в таємниці від всіх поставив один фунт на чемпіонство «Лестера» під час різдвяних свят, коли «Лисиці» вже впевнено займали перше місце в турнірній таблиці. У травні Кріс Рі отримав виграш в розмірі £820 ($1.1 тис.).

Пояснювати, як в голову прийшла ідея зробити ставку на підопічних Клаудіо Раньєрі, музикант не став. «Може бути, з тієї ж причини я до сих пір живий, незважаючи на важкі операції», – розповів Кріс Рі.

Автор хітів «The Road to Hell» та «Driving Home for Christmas» вже давно бореться з раком. На рубежі століть йому видалили підшлункову залозу. За останній час він пережив багато складних операцій.

Зазначимо, що в квітні знаменитий голлівудський актор Том Хенкс сказав журналістам на прем’єрі фільму «Голограма для короля», що поставив 100 фунтів на перемогу «Лестера» на початку сезону. Однак через місяць, коли «Лисиці» достроково оформили чемпіонство, представники Хенкса повідомили, що він пожартував.

Все про ставки на головну сенсацію футболу в поточному сезоні читайте в нашому спеціальному матеріалі «Букмекери плачуть. Як «Лестер» приніс мільйони теслярам і студентам».

Опубліковано у: Новини
Обличчя: Кріс Рі
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Елтон Джон програв парі Лінекеру щодо футбольного матчу – музикант надіслав борг через місяць
11:05, 14 Травня 2016
БК схиляються, що «Рома» та «Феєнорд» зіграють у фіналі Ліги конференцій
11:05, 14 Травня 2016
Іван Громіков: «В АПЛ гонитву за Лігу чемпіонів виграє «Тоттенхем»
11:05, 14 Травня 2016
Жеребкування 1/4 Ліги конференцій: шанси команд на прохід
11:05, 14 Травня 2016
Parimatch закликатиме до підтримки України на рекламних щитах в матчах АПЛ
11:05, 14 Травня 2016
Жеребкування 1/8 Ліги конференцій – букмекери оцінили шанси команд
11:05, 14 Травня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія