Увійти

Понад 100 млн грн: БК Parimatch перерахувала у бюджет ліцензійний платіж

15:03, 9 Березня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей повідомила, що сьогодні була здійснена оплата першої букмекерської ліцензії в Україні.

Поділитися:

Понад 100 млн гривень: БК Parimatch перерахувала у бюджет ліцензійний платіж

На рахунки Державного казначейства був перерахований ліцензійний платіж у розмірі 108 млн гривень за ліцензію на організацію та проведення букмекерської діяльності, яку минулого тижня отримало ТОВ «ПАРІМАТЧ».

На сьогодні це перша ліцензія отримана організатором для провадження цього виду діяльності. А це означає, що відсьогодні міжнародний букмекер Parimatch отримав право легально працювати на території України. Відомо, що компанія користуватиметься доменним ім’ям pm.ua.

Державний регулятор уже вніс інформацію про Parimatch до реєстру компаній, що отримали дозвіл на організацію та проведення букмекерської діяльності. Ліцензія на букмекерські пункти та онлайн-букмекерство на 5 років коштує 30 тисяч мінімальних заробітних плат, що дорівнює 180 млн гривень, адже з 1-го січня розмір «мінімалки» зріс до 6 тисяч у національній валюті. 

Отож, наразі бюджет поповнився вже на 178,2 млн гривень від продажу гемблінг-ліцензій операторам. Усі кошти будуть спрямовані до спеціального державного фонду підтримки медицини, спорту, освіти, культури та науки. Раніше регулятор видав п’ять ліцензій на онлайн казино – їх отримали ТОВ «ПАРІМАТЧ»ТОВ «ГЕЙМДЕВ» і ТОВ «СПЕЙСИКС». Останні дві компанії уже здійснили ліцензійний платіж.

У бюджеті на цей рік закладено 7,4 млрд гривень від продажу ліцензій операторам ринку азартних ігор. На які саме видатки будуть розподілені ці гроші, ви можете прочитати за посиланням

Як інформував «Рейтинг Букмекерів»,  керівний партнер компанії Parimatch Максим Ляшко прокоментував факт отримання першої букмекерської ліцензії в Україні. 

Нагадаємо, що ми приймаємо скарги на роботу зазначеного букмекера, тому, якщо у вас виникли непорозуміння або конфлікти з Parimatch, заповніть форму. Наша команда допомогла повернути гравцям понад 50 млн грн, обробивши більш як 350 скарг на цю беттингову компанію.

На 48% зросла кількість повідомлень про підозрілі ставки

Гравець зірвав найбільший джекпот в історії України

Опубліковано у: Бізнес, Новини букмекерських компаній, Новини, Вибір редакції
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Голова UGC просить перевірити на корупційність новий законопроєкт про азартні ігри
15:03, 9 Березня 2021
Офіс Генпрокурора заблокував понад 2500 нелегальних гемблінг-сайтів в Україні
15:03, 9 Березня 2021
Перед своєю ліквідацією КРАІЛ вимагає заблокувати доступ до трьох нелегальних БК
15:03, 9 Березня 2021
Парламент схвалив ліквідацію КРАІЛ та посилення контролю за гральним бізнесом
15:03, 9 Березня 2021
Букмекерська компанія VBET усунула збій – клієнти знову можуть виводити гроші
15:03, 9 Березня 2021
Указ президента Зеленського щодо обмежень на азартні ігри: СБУ доручили провести перевірки організаторів азартних ігор
15:03, 9 Березня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія