Увійти

Офіційно: УПЛ підписала контракт з БК Vbet

11:07, 2 Липня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Букмекерська контора Vbet – новий титульний спонсор елітного дивізіону чемпіонату України з футболу. У наступні три сезони, як і інсайдив днями «РБ», національний чемпіонат матиме назву VBET Ліга.

Поділитися:

Офіційно: УПЛ підписала контракт з БК Vbet

В УПЛ кажуть, що сторони докладуть максимум зусиль для розвитку чемпіонату і українського футболу загалом. Термін угоди – три роки. 

«БК Vbet – це новий гравець на ринку України в своєму сегменті, який серйозно налаштований підтримувати український футбол та розвивати спорт в цілому. Відтепер офіційна назва Чемпіонату — VBET Ліга! 

З нового сезону відповідно матимемо й новий логотип змагань. Ми налаштовані на плідну співпрацю, яка допоможе надалі популяризувати український футбол та робити його ще більш цікавим для вболівальників», – прокоментував початок співпраці Євген Дикий, виконавчий директор УПЛ. 

Нове лого УПЛ

Водночас у Vbet також тішаться укладанню контракту з українською лігою. Там висловили сподівання, що після старту сезону 2021/2022 років на трибуни стадіонів повернуться вболівальники, адже букмекер приготував низку приємних сюрпризів і для них. 

«Ми раді співпраці з однією з найсильніших ліг Східної Європи, яка з кожним роком прогресує та стає ще потужнішою. Цьогоріч в українській Прем’єр-лізі виступатиме вже 16 професіональних клубів, що демонструє розвиток українського футболу і ми щасливи бути частиною цього процесу. 

Впевнені  продуктивній співпраці та готові внести свій міжнародний досвід у активний розвиток культури українських вболівальників», — заявив керівник департаменту розвитку партнерських відносин VBET Ukraine Антон Світличний.

У минулих сезонах спонсором УПЛ була інша букмекерська контора – Favbet. Компанія Vbet заснована майже 20 років тому у Вірменії. Наразі букмекер співпрацює з французьким «Монако», англійським «Портсмутом» та кіберспортивною організацією Alliance. 

Віднедавна БК Vbet стала титульним спонсором матчу за Суперкубок України. 

У нашому огляді БК Vbet ви дізнаєтеся про функціональні можливості сайту, розмаїття ставок, способів реєстрації, бонусів та в цілому головних переваг та недоліків. «РБ» приймає скарги на роботу зазначеного букмекер, тож якщо у вас виникли непорозуміння, конфлікти тощо, заповнюйте спеціальну форму

Вітальний бонус до 3000 грн на перший депозит від Vbet

Огляд партнерської програми Vbet

Опубліковано у: Бізнес, Новини букмекерських компаній, Новини, Вибір редакції
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
«Динамо» Київ – фаворит на чемпіонство в УПЛ 2024/2025 після стартових турів
11:07, 2 Липня 2021
«ВБЕТ»: «Наразі намагаємося налагодити роботу платіжних систем, але платежі можуть «зависати»
11:07, 2 Липня 2021
«ВБЕТ»: »Ми не встановлювали обмежень щодо введення/виведення коштів, це ліміти з боку банків»
11:07, 2 Липня 2021
БК «ВБЕТ» відновила роботу платіжних систем: представники букмекера розповіли про нововведення
11:07, 2 Липня 2021
Коефіцієнти, що зіграли в матчі «Олександрія» – «Шахтар» (4:3)
11:07, 2 Липня 2021
УПЛ 2024/2025: «Чорноморець», «Лівий Берег» і «Оболонь» – головні претенденти на пониження в класі
11:07, 2 Липня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія