Увійти

Мільярдер і власник команди НБА Марк К’юбан інвестував в стартап фентезі-спорту

14:01, 8 Січня 2016
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Власник команди НБА «Даллас Меверікс», мільярдер Марк К’юбан інвестував в американський стартап фентезі-спорту Fantasy Labs, діяльність якого спрямована на надання інструментів аналізу і вибору професійних гравців у команди щоденного фентезі-спорту.

Поділитися:

К’юбан повірив у майбутнє фентезі-спорту і ризикнув своїми грішми

Сума інвестицій в молодий стартап, який був заснований лише  минулого року, не розголошується. Проте співзасновник спортивної фентезі-платформи Джонатан Бейлз повідомив, що ця сума достатня, щоб зібрати потужну команду з талановитих професіоналів для істотної активізації розвитку продуктів і створення нових інструментів Fantasy Labs, а також нарощування маркетингових потужностей.

У Fantasy Labs підкреслили, що стартапу і раніше приходили пропозиції від різних інвесторів. Однак, як стверджує керівництво платформи, вони чекали «інвестора своєї мрії». Саме такою людиною і став Марк К’юбан, чий інтерес до стартапів в індустрії кіберспорту і щоденного фентезі-спорту величезний.

За період з початку 2015-го власник баскетбольного «Далласа» уже інвестував у кіберспортивний букмекерський сервіс Unikrn і спортивний дата-центр Sportradar. К’юбан впевнений в неминучій легалізації гемблінгу на всій території США, при цьому активно виступає проти того, щоб фентезі-спорт називали азартною грою.

«Ви ідіот, якщо думаєте, що фентезі-спорт – це звичайний гемблінг», – висловився К’юбан  вчора, в четвер, під час виступу на бізнес-форумі в Лас-Вегасі після того, як особисто оголосив про свою фінансову участь у розвитку Fantasy Labs .

Опубліковано у: Бізнес
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Запуск сайту DraftKings у Великобританії викликав невдоволення у фанатів
14:01, 8 Січня 2016
Легалізація онлайн-ставок в Узбекистані: закон набуде чинності з 2025 року, грати можна з 18 років, фізичні особи звільнені від податку
14:01, 8 Січня 2016
Верховний суд Іспанії скасував обмеження для реклами азартних ігор, зокрема для знаменитостей
14:01, 8 Січня 2016
У Казахстані заборонять азартні ігри для держслужбовців, військових, боржників та осіб до 25 років
14:01, 8 Січня 2016
Через загрозу договірних поєдинків заборонили приймати ставки на боксерські бої в одній з країн
14:01, 8 Січня 2016
Парламент схвалив ліквідацію КРАІЛ та посилення контролю за гральним бізнесом
14:01, 8 Січня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія