Увійти

Іван Ракітич став амбасадором БК Favorit Sport

15:08, 6 Серпня 2019
Тарас Гончар
Підписатися Читати в повній версії

Букмекерська компанія Favorit Sport оголосила про співпрацю у найближчі два роки з футболістом «Барселони» та збірної Хорватії Іваном Ракітичем.

Поділитися:

Іван Ракітич став амбасадором БК Favorit Sport

Віце-чемпіон світу в складі збірної Хорватії, переможець чемпіонату Іспанії та Ліги чемпіонів з «Барселоною» Іван Ракітич уклав партнерську угоду з міжнародною букмекерською компанією Favorit Sport на найближчі на 2 роки.

Співпраця передбачає запуск онлайн та офлайн-кампаній, а також розвиток низки проектів, пов’язаних iз корпоративною соціальною відповідальністю.

«Друзі, я радий оголосити про початок співпраці з компанією Favorit. Упродовж наступних двох років ми будемо «запалювати гру» разом. На вас чекають багато крутих проектів. Як і в футболі, мені подобається бути в центрі амбітного багатонаціонального колективу, здатного на інноваційні та нетрадиційні рішення, тому я радий приєднатись до дружньої команди Favorit», – прокоментував угоду Іван Ракітич.


«Ракета», як називають Ракiтича в ЗМІ, приєднався до когорти футболістів-амбасадорiв БК Favorit Sport. Раніше, з компанією вже підписали угоду форвард «Вест Хема» Андрій Ярмоленко, головний тренер збірної України Андрій Шевченко та популярний білоруський футболіст Олександр Глєб.

«Іван Ракітич – один з найбільш затребуваних футболістів світу, володар престижних трофеїв і, найголовніше, зразок високого професіоналізму і сильного характеру – лідер на футбольному полі та поза ним. «Ракета» ідеально підходить нам для розвитку присутності бренду в Європі», – прокоментували договір про співпрацю у прес-службі БК Favorit Sport.

За словами директора з маркетингу компанії Ніка Руденка, до кінця 2019 року Favorit планує запустити онлайн бізнес в Румунії і Хорватії, а Ракітич стане центральною фігурою та дійовою особою маркетинг-кампанії.

«Всебічно залучаючи своїх клієнтів і шанувальників футбольної майстерності Ракітича, Favorit вибудує комунікацію на 360 градусів. В тому числі, компанія планує створювати унікальний відео-контент, в якому відобразить життя і тренувальний процес футболіста», – заявив пан Руденко.

На ринку України Іван Ракітич представлятиме бренд Favorit, а на ринку інших країн – FavBet.

ФК «Зоря» і БК Favorit Sport продовжили співпрацю

БК FavBet стала титульним спонсором української Прем’єр-ліги

БК Favorit Sport організовує масштабний фестиваль на честь 20-ліття компанії

Циганков виступив із полум’яною промовою в новому ролику від Favorit Sport

Опубліковано у: Новини
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Правоохоронці звинувачують «Фаворит Спорт» у відмиванні грошей. Суд відмовив в арешті майна компанії
15:08, 6 Серпня 2019
Favorit Sport: компанія понесла величезні збитки від незаконних дій силовиків
15:08, 6 Серпня 2019
До рейтингу найпопулярніших сайтів в Україні потрапили БК Parimatch і Favorit Sport
15:08, 6 Серпня 2019
Артем Мілевський став бренд-амбасадором Favorit Sport
15:08, 6 Серпня 2019
Андрій Шевченко став героєм нової реклами Favorit Sport
15:08, 6 Серпня 2019
Гол був! Букмекер розрахував ставки на гол Циганкова «Зорі» як виграшні
15:08, 6 Серпня 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія