Увійти

Гравця «Ньюкасла» Джека Колбака підозрюють у ставках на футбол

21:05, 8 Травня 2016
Олександр Веселов
Підписатися Читати в повній версії

Футбольна асоціація Англії (FA) запідозрила ще одного гравця Прем’єр-ліги у скоєнні ставок на футбольні матчі, що суворо заборонено внутрішнім кодексом організації. Йдеться про півзахисника «Ньюкасла» Джека Колбака.

Поділитися:

Джека Колбака підозрюють у ставках на півфінальну дуель ЛЧ «Атлетіко Мадрид» – «Баварія»

FA підозрює, що 26-річний футболіст, клуб якого веде боротьбу за виживання в АПЛ, зробив ставки на півфінальну дуель Ліги чемпіонів між «Атлетіко Мадрид» та «Баварією». Незважаючи на те, що цей двобій не має стосунку до «Ньюкасла», або ж до англійської Прем’єр-ліги, FA забороняє подібні дії (будь-які ставки на футбольні матчі по всьому світу) для гравців та тренерів, які перебувають під юрисдикцією організації.

Дехто вважає цей нюанс в кодексі FA занадто суворим, але організація затвердила (минулого сезону) таке правило з метою, аби пояснити спортсменам, що засуджує будь-яку беттинг активність, пов’язану з їхньою професійною діяльністю – аби футболісти не користались специфічною інформацією, яку можуть отримати, тим більше, не ставили на поєдинки за участю команд, кольори яких захищають.

По справі Колбака зараз триває розслідування, якщо провину гравця буде доведено, то на нього, скоріш за все, очікує значний штраф. Хоча FA також має право дискваліфікувати за подібне порушення, повідомляє The Telegraph.

Нагадаємо, наприкінці березня FA запідозрила захисника «Манчестер Сіті» Мартіна Демікеліса у систематичному порушенні антибеттингового кодексу, аргентинець не став заперечувати свою провину, і зараз чиновники вирішують, як саме покарати досвідченого футболіста.

Опубліковано у: Новини
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Дискваліфікованого за ставки Тоналі знову звинуватили у порушеннях щодо беттингу
21:05, 8 Травня 2016
«Ньюкасл», Саудівська Аравія, «Челсі», Португалія: БК оцінили варіанти нової роботи для Моурінью
21:05, 8 Травня 2016
В Англії почнеться окреме розслідування щодо ставок Тоналі
21:05, 8 Травня 2016
«Ньюкасл» планує ввести для своїх футболістів повну заборону на ставки
21:05, 8 Травня 2016
Тоналі отримав бан на 10 місяців через ставки – «Ньюкасл» хоче компенсацію від «Мілана»
21:05, 8 Травня 2016
Сандро Тоналі зізнався в ігроманії, але заперечує, що робив ставки
21:05, 8 Травня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія