Увійти

«Голос» підтримує легалізацію азартних ігор, але не голосуватиме за законопроєкт №2285-Д

10:07, 14 Липня 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Про це повідомив заступник голови фракції Ярослав Железняк. За його словами, проєкт закону «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», в нинішній редакції не захищатиме громадян та не наповнить державну казну.

Поділитися:

Ярослав Железняк

«Хоч частина наших правок врахована, але наша фракція не буде його підтримувати в цілому у такому вигляді. Ми не проти легалізації. Але в такому впроваджені як пропонують «Слуги Народу», ані громадяни, ані бюджет не захищені», – переконує парламентар.

Железняк скептично ставиться до ідеї запровадження системи онлайн-моніторингу за кілька років після легалізації азартних ігор. Ба більше, законотворець розповідає, що його поправку про те, аби оподаткування на виграш в казино застосовувалося від самого початку отримання ліцензії, монобільшість відхилила:

«Давайте відверто: за таких умов у нас довго не впроваджуватимуть систему онлайн-моніторингу грального обладнання. Затягуватимуть, блокуватимуть тендери, оскаржуватимуть у суді нормативні акти щодо цієї  системи моніторингу. Бо бізнес розуміє, що купив ліцензію і нічого не хоче більше платити в держбюджет», – резюмував представник «Голосу» в коментарі DW

Сьогодні під куполом Верховної Ради продовжиться розгляд у другому читанні законопроєкту №2285-Д, за яким передбачено легалізацію азартних ігор. Найімовірніше, народні обранці відхилять або проголосують за документ цього пленарного тижня, адже 17-го липня – останній день роботи Ради перед літніми канікулами.

Раніше проти легалізації грального бізнесу виступили представники ВО «Батьківщина» та «Опозиційної платформи – За життя». Натомість депутати від «Голосу» та «Європейської Солідарності» не проти узаконення азартних ігор, але вимагають суттєвих змін у законопроєкті «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

Кучухідзе: Політиканство – єдина перешкода регулюванню грального бізнесу

Цивілізований гральний бізнес не створює жодної залежності, – нардеп

Опубліковано у: Новини
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Верховний суд Іспанії скасував обмеження для реклами азартних ігор, зокрема для знаменитостей
10:07, 14 Липня 2020
Перед своєю ліквідацією КРАІЛ вимагає заблокувати доступ до трьох нелегальних БК
10:07, 14 Липня 2020
У Казахстані заборонять азартні ігри для держслужбовців, військових, боржників та осіб до 25 років
10:07, 14 Липня 2020
Парламент схвалив ліквідацію КРАІЛ та посилення контролю за гральним бізнесом
10:07, 14 Липня 2020
Букмекерська компанія VBET усунула збій – клієнти знову можуть виводити гроші
10:07, 14 Липня 2020
Указ президента Зеленського щодо обмежень на азартні ігри: СБУ доручили провести перевірки організаторів азартних ігор
10:07, 14 Липня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія