Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Голос» підтримує легалізацію азартних ігор, але не голосуватиме за законопроєкт №2285-Д

Владислав Стародубцев
Про це повідомив заступник голови фракції Ярослав Железняк. За його словами, проєкт закону «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», в нинішній редакції не захищатиме громадян та не наповнить державну казну.
Ярослав Железняк

Ярослав Железняк

«Хоч частина наших правок врахована, але наша фракція не буде його підтримувати в цілому у такому вигляді. Ми не проти легалізації. Але в такому впроваджені як пропонують «Слуги Народу», ані громадяни, ані бюджет не захищені», – переконує парламентар.

Железняк скептично ставиться до ідеї запровадження системи онлайн-моніторингу за кілька років після легалізації азартних ігор. Ба більше, законотворець розповідає, що його поправку про те, аби оподаткування на виграш в казино застосовувалося від самого початку отримання ліцензії, монобільшість відхилила:

«Давайте відверто: за таких умов у нас довго не впроваджуватимуть систему онлайн-моніторингу грального обладнання. Затягуватимуть, блокуватимуть тендери, оскаржуватимуть у суді нормативні акти щодо цієї  системи моніторингу. Бо бізнес розуміє, що купив ліцензію і нічого не хоче більше платити в держбюджет», – резюмував представник «Голосу» в коментарі DW

Сьогодні під куполом Верховної Ради продовжиться розгляд у другому читанні законопроєкту №2285-Д, за яким передбачено легалізацію азартних ігор. Найімовірніше, народні обранці відхилять або проголосують за документ цього пленарного тижня, адже 17-го липня – останній день роботи Ради перед літніми канікулами.

Раніше проти легалізації грального бізнесу виступили представники ВО «Батьківщина» та «Опозиційної платформи – За життя». Натомість депутати від «Голосу» та «Європейської Солідарності» не проти узаконення азартних ігор, але вимагають суттєвих змін у законопроєкті «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор».

Кучухідзе: Політиканство – єдина перешкода регулюванню грального бізнесу

Цивілізований гральний бізнес не створює жодної залежності, – нардеп

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт