Увійти

FavBet і Federbet будуть спільно відстежувати договірні матчі

13:01, 20 Січня 2016
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Букмекерська компанія FavBet і бельгійська некомерційна організація Federbet підписали договір про спільну протидію договірним матчам у спорті.

Поділитися:

Federbet привернув нового партнера з числа вітчизняних букмекерів

На тлі міжнародного скандалу, який спалахнув в професійному тенісі, пов’язаного з (поки що анонімними) звинуваченнями в корупції на адресу топових гравців, подібна співпраця виглядає більш ніж актуальною. Раніше глава Federbet Франческо Баранка вже підписав аналогічні угоди про спільне виявленні підозрілих матчів з букмекерами «Фонбет», «Парі-Матч» і з Всеукраїнським союзом розвитку букмекерства.

«Буде організовано прямий контакт фахівців нашого департаменту ризик-менеджменту і антифроду з представниками Federbet, – розповів «Рейтингу Букмекерів» про деталі співпраці операційний директор FavBet Сергій Єфименко. – Ми будемо негайно повідомляти їм про будь-які явно підозрілі матчі і надавати всі необхідні для розслідування деталі. Вони, в свою чергу, стануть оперативно повідомляти нас у разі будь-яких підозр в чистоті матчів зі свого боку».

Як говорить представник FavBet, партнерство з Federbet привабливе ще й тим, що ця європейська організація ефективно і в хорошому сенсі агресивно бореться на міжнародному рівні за чистоту матчів. «Функціонери Federbet не бояться задіювати поліцію, прокуратуру, вище керівництво спортивних федерацій. Причому не з прохальною позиції, а – у випадках, коли є вагомі приводи бути впевненими у договірному характері поєдинків – з позиції сили, – говорить пан Єфименко. – Якщо федерація відмовляється давати справі розвиток, вона відразу ж передається в офіційні державні органи з одночасним залученням мас-медіа і доданням факту публічності».

За словами представника БК, у разі явних підозр з боку Federbet, підтверджених власними даними, компанія буде знімати матч з видачі, а за ставками на подібні сумнівні результати припиняти виплату на час розслідування Federbet. Якщо Federbet визнає матч договірним, у виплаті виграшу за такими ставками клієнтам буде відмовлено, і повернута на рахунок сума ставки.

Опубліковано у: Бізнес, Новини букмекерських компаній
Обличчя: Сергій Єфименко
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Андрій «Ghostik» Кадик став новим кіберспортивним амбасадором БК Favbet
13:01, 20 Січня 2016
Компанія Favbet запустила у себе кіберспортивні ставки від Pinnacle
13:01, 20 Січня 2016
БК Favbet відкрила перший в Україні ліцензійний букмекерський пункт
13:01, 20 Січня 2016
Букмекер Favbet повідомив, що в його мобільних додатках тепер можна приховувати баланс
13:01, 20 Січня 2016
Favbet став титульним партнером кіберспортивної команди Monte
13:01, 20 Січня 2016
Кіберспортивні зірки Petr1k, ceh9 та XBOCT стали амбасадорами БК Favbet
13:01, 20 Січня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія