Увійти

Букмекери: у матчі «Шахтар» – «Рома» паритет за шансами на виграш

16:03, 17 Березня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

«Шахтар на столичному «Олімпійському прийматиме «Рому» в рамках другого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи. «РБ» розповідає, які коефіцієнти на це протистояння підготувала компанія Favbet.

Поділитися:

Букмекери: у матчі «Шахтар» – «Рома паритет» за шансами на виграш

Тиждень тому донеччани здійснили вояж до Рима, за підсумками якого втратили практично усі шанси на вихід до чвертьфіналу змагань, позаяк поєдинок на «Стадіо Олімпіко» проти місцевої «Роми» завершився розгромною поразкою з рахунком 0:3. 

За оцінкою аналітиків, у команд фактично паритет за шансами на перемогу: «Шахтар» – 35% (коефіцієнт – 2.78), «Рома» – 37% (2.71). Нічия – 28% (3.50). У маркеті на прохід далі картина зовсім інакша: 96%, що «Вовки» пройдуть далі, 4% – що «Гірники» здобудуть путівку до 1/4 фіналу змагань.  

«Шахтар» – «Рома»: прогноз і ставки Ігоря Циганика

Захист римлян надійно відіграв проти донеччан

22% – імовірність виграшу ставки фора (-1) на донеччан, тоді як 23%, що римляни переграють суперника з гандикапом щонайменше у два м’ячі. Найімовірніше, колективи продемонструють результативний футбол: 54%, що команди проб’ють «тотал більше», тоді як 46% дають на «низовий» рахунок. При цьому з імовірністю у 59% обидвом командам вдасться забити бодай один гол. 

У досвідченого боснійського форварда «Роми» Едіна Джеко найбільше шансів забити м’яч серед усіх польових гравців (45%). У складі «Шахтаря» найвищою імовірністю голу може похизуватися наконечник атак Жуніор Мораєс (41%).

Найбільш імовірний підсумок матчу – результативна нічия (28%). 

Статистичні факти про матч «Шахтар» – «Рома» 

Кадрові втрати

«Вовкам» у майбутній зустрічі не допоможуть Генріх Мхітарян (травма литкового м’яза), Жордан Верету (пошкодження стегна) та Ніколо Дзаньйоло (травма коліна). Під питанням участь Кріс Смоллінга, який отримав забій стегна. За «Гірників» не зможе зіграти ключовий гравець центра поля – Тарас Степаненко (травма коліна). Цілком можливо, що матч пропустить Ісмаїлі. 

Другий поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи «Шахтар» – «Рома» зіграють у четвер, 18-го березня, початок – о 19:55. Матч обслуговуватимуть рефері з Іспанії на чолі з Антоніо Матеу Лаосом. На лініях перебуватимуть Пау Себріан Девіс і Роберто дель Паломар. Четвертий арбітр – Хав’єр Фернандес. Пряму трансляцію зустрічі покажуть телеканали «Футбол 1» та Vollia Football 1. 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», аналітики низько оцінюють шанси «Динамо» здобути перемогу в другому матчі 1/8 фіналу проти іспанського «Вільярреала».

«Шахтар» – «Рома»: прогноз і ставка Максима Кравця

«Шахтар» – «Рома»: прогноз і ставки Роберто Моралеса

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Конкурс до півфінальних матчів єврокубків: 1000 грн на карту!
16:03, 17 Березня 2021
Ліга Європи та Ліга конференцій: всі букмекерські котирування
16:03, 17 Березня 2021
Коефіцієнти на тріумфатора Ліги Європи кардинально змінилися після сенсації на «Енфілді»
16:03, 17 Березня 2021
«Аталанта» розгромила «Ліверпуль»: кефи вражають, точний рахунок – 100.00
16:03, 17 Березня 2021
Букмекери: «Наполі» та «Ювентус» – фаворити на трансфер Судакова
16:03, 17 Березня 2021
Жеребкування 1/4 Ліги Європи: коефіцієнти БК на прохід до наступної стадії
16:03, 17 Березня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія