Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Вільярреал» – «Динамо»: букмекери не вірять в перемогу команди Луческу

Владислав Стародубцев
У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи «Динамо» завітає до міста «Вільярреал», де зустрінеться з однойменною командою. Які шанси киян нівелювати гандикап іспанців після першої зустрічі, читайте у бетторському прев’ю «РБ».
«Вільярреал» - «Динамо»: букмекери не вірять в перемогу команди Луческу

«Вільярреал» – «Динамо»: букмекери не вірять в перемогу команди Луческу

Перший поєдинок між цими команда, зіграний на столичному «Олімпійському», завершився невтішно для господарів – підопічні Мірчі Луческу виглядали непогано, але пропустили два м’ячі після розіграшу стандартів. 

Тож перед вояжем в Іспанію «Біло-сині» мають вкрай складне завдання: відіграти два м’ячі переваги у суперника, а також відіграти «на нуль» у захисті. Втім, за розрахунками букмекерської компанії Favbet, у киян обмаль шансів втілити такий задум у життя. 

Імовірність тріумфу «Жовтої субмарини» у чотири рази вища: перемога «Вільярреала»61% (коефіцієнт – 1.58), звитяга «Динамо» 15% (6.40), нічия24% (4.10). А з тим, хто здобуде путівку до чвертьфіналу Ліги Європи, схоже, усе вирішено: 96% (1.01), що боротьбу за титул продовжать іспанці, 4% (25.0) – що українцям вдасться пробитися до наступного раунду змагань. 

«Вільярреал» – «Динамо»: прогноз і ставка Ігоря Бурбаса

Перший матч завершився на користь іспанців

Перший матч завершився на користь іспанців

Ваша ставка збільшиться на 100%, якщо команда Унаї Емері переграє суперника з гандикапом щонайменше у два м’ячі (фора -1), тоді як букмекер навіть не пропонує таку опцію ставки на аналогічний результат на користь підопічних Мірчі Луческу: максимум – фора -0,5 (16,6%). 

Водночас у маркеті на тотал забитих м’ячів фактично паритет: «більше» – 49%, «менше» – 51%. Натомість у 53% оцінюють перебіг подій, за яким голкіперу одного з колективів не доведеться витягати м’яч з сітки власних воріт, тобто бодай одна команда не заб’є, на протилежний варіант пропонують відповідно 47%. 

Форвард «Вільярреала та збірної Іспанії Жерар Морено – перший за шансами на гол (50%). Далі розташувалися його одноклубники Пако Алькасер (42%), Карлос Бакка (42%), Дані Парехо (33%) і Самуель Чуквезе (33%). У складі «Динамо» найвища імовірність забити м’яч у вінгера Віктора Циганкова (31%). 

Найбільш імовірний підсумок зустрічі – перемога «Жовтої субмарини» з різницею в один гол (28%). 

Статистичні факти про матч «Вільярреал» – «Динамо»

  • «Динамо» 30 разів зустрічалося з представниками Іспанії у єврокубках. Статистика перемог і поразок негативна: 5П,10Н і 15П;
  • У активі киян тільки одна єврокубкова перемога на виїзді в Іспанії (Н4,8П). Єдина світла пляма – розгромна перемога «Динамо на «Камп Ноу» в зустрічі з «Барселоною» (3:0), коли юний Андрій Шевченко оформив хет-трик у ворота «Блаугранас» після домашньої перемоги з рахунком 4:0;

  • «Вільярреал» долав бар’єр 1/8 фіналу Ліги Європи у трьох випадках з чотирьох (75%). «Жовта субмарина» двічі долала «Байєр», перегравши «Фармацевтів» спершу у сезоні 2010/2011: 3:2 у гостях і 2:1 у рідних стінах), а згодом, у кампанії 2015/2016 – тоді усе завершилося нічиєю на виїзді з рахунком 0:0 і домашньою звитягою 2:0. Ще один суперник, якого вдалося засмутити, – пітерський «Зеніт» (3:1 у гостях і 2:1). «Севілья» – єдина команда, якій вдалося вибити «Підводників» з турніру на цій стадії (сезон 2014/2015 1:3 вдома і 1:2 на виїзді);
  • Статистика «Вільярреала» у домашніх матчах плей-оф єврокубків: П11,Н2, П4. У попередніх 10 випадках, коли команда перемагала на виїзді, вона неодмінно проходила далі;
  • «Динамо» лише у 2 випадках з 9 проходило далі після поразки у першому матчі: востаннє подібне досягнення підкорилося «Біло-синім» у сезоні 2004/2005 у третьому відбірковому раунді Ліги чемпіонів з турецьким «Трабзонспором» (1:2 вдома і 2:0 виїзді).

«Вільярреал» – «Динамо»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського

Чи зможуть кияни створити камбек?

Чи зможуть кияни створити камбек?

Кадрові втрати

За киян не зіграють Володимир Костевич, Беньямін Вербич, Микита Бурда, Тудор Белуце, Клейтон – усі вони перебувають у лазареті. Під питанням участь Дениса Попова. «Вільярреалу» не допоможуть Вісенте Іббора, Франсіс Коклен, Рубен Пенья і герой першого поєдинку – Пау Торрес.

Матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи «Вільярреал» «Динамо» зіграють у четвер, 18-го березня, о 22:00. Зустріч обслуговуватиме бригада арбітрів зі Швеції під керівництвом Андреаса Екберга. Телеканали «Футбол 2» та Vollia Football 1 покажуть це протистояння у прямому ефірі.

Підписуйтеся на наші сторінки у Telegram та Instagram.  

Олег Федорчук: «Динамо» не буде розмінювати чемпіонат на Лігу Європи»

«Вільярреал» – «Динамо»: прогноз і ставка Ігоря Циганика

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт