Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: у матчі «Шахтар» – «Рома» паритет за шансами на виграш

Владислав Стародубцев
«Шахтар на столичному «Олімпійському прийматиме «Рому» в рамках другого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи. «РБ» розповідає, які коефіцієнти на це протистояння підготувала компанія Favbet.
Букмекери: у матчі «Шахтар» - «Рома паритет» за шансами на виграш

Букмекери: у матчі «Шахтар» – «Рома паритет» за шансами на виграш

Тиждень тому донеччани здійснили вояж до Рима, за підсумками якого втратили практично усі шанси на вихід до чвертьфіналу змагань, позаяк поєдинок на «Стадіо Олімпіко» проти місцевої «Роми» завершився розгромною поразкою з рахунком 0:3. 

За оцінкою аналітиків, у команд фактично паритет за шансами на перемогу: «Шахтар» – 35% (коефіцієнт – 2.78), «Рома» – 37% (2.71). Нічия – 28% (3.50). У маркеті на прохід далі картина зовсім інакша: 96%, що «Вовки» пройдуть далі, 4% – що «Гірники» здобудуть путівку до 1/4 фіналу змагань.  

«Шахтар» – «Рома»: прогноз і ставки Ігоря Циганика

Захист римлян надійно відіграв проти донеччан

Захист римлян надійно відіграв проти донеччан

22% – імовірність виграшу ставки фора (-1) на донеччан, тоді як 23%, що римляни переграють суперника з гандикапом щонайменше у два м’ячі. Найімовірніше, колективи продемонструють результативний футбол: 54%, що команди проб’ють «тотал більше», тоді як 46% дають на «низовий» рахунок. При цьому з імовірністю у 59% обидвом командам вдасться забити бодай один гол. 

У досвідченого боснійського форварда «Роми» Едіна Джеко найбільше шансів забити м’яч серед усіх польових гравців (45%). У складі «Шахтаря» найвищою імовірністю голу може похизуватися наконечник атак Жуніор Мораєс (41%).

Найбільш імовірний підсумок матчу – результативна нічия (28%). 

Статистичні факти про матч «Шахтар» – «Рома» 

  • Для «Шахтаря» матч з «Ромою» стане 29-м проти італійських команд на міжнародній арені: донеччани здобули 7 перемог і зазнали 17 поразок, ще 4 протистояння завершилися внічию;
  • Статистика «Гірників» у домашніх матчах плей-оф Ліги Європи: 6 перемог, 2 нічиї і 4 поразки. Переможна серія налічує три поєдинки поспіль;
  • Вперше за понад 10 років «Шахтар» зазнав поразки у першому єврокубковому матчі на виїзді. За таких обставин чинний чемпіон України вилетів у 13-ти випадках з 15-ти, у тому числі тричі після поразки 0:3. Обидва рази донеччанам вдалося пройти далі за умови програшу у першій дуелі з рахунком 0:1;
  • Загальна статистика єврокубкових матчів «Роми» на виїзді: 3 перемоги, 2 нічиї і 2 поразки;
  • Римський клуб проходив далі у 27-ми випадках з 32-х, якщо здобували перемогу в першій зустрічі;
  • Статистика «Роми» проти команд з України: 5 перемог і 6 поразок;
  • «Шахтар» не може забити у 6-ти з останніх 7-ми матчів проти клубів з Серії А.

Кадрові втрати

«Вовкам» у майбутній зустрічі не допоможуть Генріх Мхітарян (травма литкового м’яза), Жордан Верету (пошкодження стегна) та Ніколо Дзаньйоло (травма коліна). Під питанням участь Кріс Смоллінга, який отримав забій стегна. За «Гірників» не зможе зіграти ключовий гравець центра поля – Тарас Степаненко (травма коліна). Цілком можливо, що матч пропустить Ісмаїлі. 

Другий поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи «Шахтар» – «Рома» зіграють у четвер, 18-го березня, початок – о 19:55. Матч обслуговуватимуть рефері з Іспанії на чолі з Антоніо Матеу Лаосом. На лініях перебуватимуть Пау Себріан Девіс і Роберто дель Паломар. Четвертий арбітр – Хав’єр Фернандес. Пряму трансляцію зустрічі покажуть телеканали «Футбол 1» та Vollia Football 1. 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», аналітики низько оцінюють шанси «Динамо» здобути перемогу в другому матчі 1/8 фіналу проти іспанського «Вільярреала».

«Шахтар» – «Рома»: прогноз і ставка Максима Кравця

«Шахтар» – «Рома»: прогноз і ставки Роберто Моралеса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт