Увійти

Букмекери назвали імовірність відходу Зідана з «Реала» після сезону 2020/2021

14:11, 12 Листопада 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Коваль успіху «Реала» Зінедін Зідан вдруге у кар’єрі наважиться піти з тренерського містка «Королівського клубу»? Принаймні на такий перебіг подій приймає ставки букмекерська компанія Favbet.

Поділитися:

Букмекери оцінили шанси Зідана покинути «Реал» після сезону 2020/2021

Кожен головний тренер, який очолює «Галактікос», незалежно від заслуг та регалій, постійно перебуває на електричному стільці. Щодня ти працюєш так, ніби це останній день у таборі мадридців. Новий-старий керманич «Реала» Зінедін Зідан – не виняток. 48-річний французький фахівець вже одного разу довів, що у будь-який момент може спакувати валізи та змусити Флорентіно Переса екстренно шукати бодай якусь заміну.

Так може статися і після закінчення сезону 2020/2021 років, коли володар «Золотого м’яча» захоче кинути самому собі новий виклик. Відповідно до котирувань, 25% ймовірності (коефіцієнт – 4.0), що Зідан до кінця травня наступного року вдруге покине мадридський клуб.

Зізу неодноразово говорив, що прагне спробувати власні сили на посаді головного тренера збірної Франції. Хто-зна, можливо, саме після чемпіонату Європи етнічний алжирець здійснить цю маленьку мрію. Окрім потенційної роботи у національній збірній Зінедіна регулярно сватають у «Ювентус», де він провів добрячий відтинок кар’єри та встиг стати своїм.

Під час першої каденції Зідан привіз у Мадрид титул переможця Ліги чемпіонів, а також став першим тренером з французьким паспортом, якому підкорився цей турнір. Зінедін змусив уболівальників «Галактікос» буквально молитися на нього: рекордна безпрограшна серія в Іспанії, перемога в Ла Лізі, три звитяги у Лізі чемпіонів, по два тріумфи у Суперкубку Іспанії, Суперкубку УЄФА та на Клубному чемпіонаті світу.

Здавалося, що казка буде продовжуватися, але у травні 2018-го року, коли Реал» поступився «Барселоні» в боротьбі за чемпіонство в Ла Лізі, Зідан скликав прес-конференцію, на якій оголосив про свій відхід. Не виключено, що подібний трюк він спробує виконати і по завершенню сезону 2020/2021 років.

Вдруге він став керманичем «Реала» у торік у травні, коли клуб перебував у жахливій кризі після Хулена Лопетегі та Сантьяго Соларі. Втім, француз зумів все налагодити та за підсумками минулого сезону став чемпіоном Іспанії, обігнавши «Барселону». Як закінчиться другий прихід Зідана в «Реал» – питання відкрите.

Наразі «Королівський клуб» посідає четверту сходинку в турнірній таблиці Ла Ліги. У активі команди 16 очок після 8-ми зіграних матчів. Лідерство несподівано захопив «Реал Сосьєдад», у доробку якого 20 залікових балів.

Зазначимо, що за розрахунками букмекерської компанії «Фан Спорт», аргентинець Маурісіо Почеттіно – найімовірніший наступний тренер «Реала». На перебіг подій, за яким він очолить клуб після Зідана, можна укласти парі за 2.75 (36% ймовірності).

Як змінилися шанси «Реала» виграти Ла Лігу після переможного «Ель Класіко»?

Букмекери оцінили шанси «Барселони» оформити требл під керівництвом Кумана

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Суперкомп’ютер Opta оцінив шанси клубів на перемогу в ЛЧ 2024/2025
14:11, 12 Листопада 2020
Ліга чемпіонів 2024/2025: Голанд – головний фаворит на звання найкращого бомбардира турніру, слідом ідуть Мбаппе і Кейн
14:11, 12 Листопада 2020
Ліга чемпіонів 2024/2025: «Манчестер Сіті», «Реал Мадрид» і «Арсенал» – головні претенденти на перемогу на турнірі
14:11, 12 Листопада 2020
«Реал» не програє в Ла Лізі 35 матчів: БК приймають ставки на новий рекорд без поразок
14:11, 12 Листопада 2020
Перемога «Реала» в Суперкубку УЄФА принесла беттору виплату понад 4 млн гривень
14:11, 12 Листопада 2020
Кіліан Мбаппе: лінія на досягнення француза в «Реалі»
14:11, 12 Листопада 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія