Увійти

Букмекери оцінили шанси «Динамо» в матчі з «Барселоною»

11:11, 23 Листопада 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Букмекерська компанія 1xBet пропонує клієнтам спрогнозувати підсумок матчу групового етапу Ліги чемпіонів між київським «Динамо» та каталонською «Барселоною». Відповідно до розрахунків фахівців, український клуб – явний андердог зустрічі.

Поділитися:

Букмекери оцінили шанси «Динамо» в матчі з «Барселоною»

На перебіг подій, за яким «Блаугранас» здобудуть три очки, пропонують укласти парі за 1.496, тоді як на тріумф «Біло-синіх» можна «зарядити» за 6.55. Виграшним виявиться ставка за 5.15, якщо у поєдинку буде зафіксований нічийний результат.

У відсотковому співвідношенні перемога «Барселони» – 66% ймовірності, перемога «Динамо» – 15% ймовірності, нічия – 19% ймовірності.

Мессі не зіграє з «Динамо» – букмекери суттєво підвищили шанси киян перемогти

Найімовірніше, уболівальникам варто очікувати результативний футбол у майбутньому протистоянні: зіграє коефіцієнт 1.47 (65%), якщо колективи проб’ють тотал більше 2,5 голів. Водночас на «низовий» рахунок можна укласти парі за 2.72 (35%). Якщо ви впевнені, що «Барселона» переграє суперника з гандикапом щонайменше у 2 голи (фора -1), до вашої уваги котирування 1.69 (59%), тоді як на аналогічний результат, але на користь «Динамо», пропонується коефіцієнт 11.50 (8,7%).

58% (коефіцієнт – 1.63) – шанси, що обидві команди заб’ють. Розрахують як виграшне парі за 2.216 (32%), якщо або Марк-Андре Тер Штеген, або Георгій Бущан залишать власні ворота недоторканими.

У складі «Блаугранас» найкращі шанси забити має шестиразовий володар «Золотого м’яча» Ліонель Мессі (1.50, 66,6%). За «Біло-синіх» найбільше шансів відзначитися голом у молодого таланта команди Владислава Супряги (3.40, 29,4%), безгольова серія якого налічує 9 матчів поспіль у всіх турнірах.

Статистичні факти про матч «Динамо» – «Барселона» 

Кадрові втрати обох команд

Перед вояжем у Київ «Барселона» залишилася з одним здоровим номінальним центральний захисником – Клеманом Лангле. Через травми не зіграють Жеррар Піке, Серхі Роберто, Самюель Умтіті, Рональд Араухо, Ансу Фаті, Серхіо Бускетс і Усман Дембеле.

«Динамо» в матчі з іспанським грандом не допоможуть травмовані Олександр Тимчик, Володимир Костевич, Микита Бурда і Назарій Русин. Окрім цього, є низка гравців, у яких виявили COVID-19. Зокрема, лідери «Біло-синіх» Віктор Циганков, Сергій Сидорчук та Жерсон Родрігес. Ще ряд гравців перебувають на  відновлювальному періоді після перенесеного коронавірусу.

Матч 4-го туру Ліги чемпіонів між київським «Динамо» та каталонською «Барселоною» зіграють у вівторок, 24-го листопада, на столичному стадіоні НСК «Олімпійський». Початок – о 22 годині. Поєдинок обслуговуватиме бригада арбітрів зі Словенії. Арбітр у полі – 40-річний Матей Юг. На лініях працюватимуть Матей Жунич та Роберт Вукан, четвертий рефері – Нейц Кайтазович. За VAR відповідатиме німець Саша Штегеманн, якому допомагатиме словенець Юре Прапротник.

Пряму трансляцію зустрічі забезпечить телеканал «Футбол 2», а також відеосервіс MEGOGO та платформа Oll.tv.

Після трьох турів «Барселона», маючи в активі 9 очок, лідирує у квартеті G, тоді «Динамо» з 1 очком перебуває на третій позиції, відстаючи від туринського «Ювентуса» на 5 очок. Останню сходинку в групі посідає будапештський «Ференцварош» Сергія Реброва, у доробку якого також 1 очко.

«Динамо» – «Барселона»: прогноз і ставка Ігоря Бурбаса

«Динамо» – «Барселона»: прогноз і ставки Роберто Моралеса

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Сергій Ковалець: «Динамо» обіграє «Дніпро-1» і стане чемпіоном, якщо здолає «Шахтар»
11:11, 23 Листопада 2020
Конкурс до півфінальних матчів єврокубків: 1000 грн на карту!
11:11, 23 Листопада 2020
Агуеро похвалився ще однією виграшною ставкою, яка принесла йому майже 10 тисяч доларів
11:11, 23 Листопада 2020
Двом гравцям «Миная» пропонували $5 000 за маніпулювання результатом проти «Динамо»
11:11, 23 Листопада 2020
Суперкомп’ютер Opta зробив прогноз на учасників фіналу ЛЧ і переможця турніру
11:11, 23 Листопада 2020
Букмекери оцінили шанси команд на вихід до фіналу ЛЧ та виграш трофея
11:11, 23 Листопада 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія