Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси «Динамо» в матчі з «Барселоною»

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія 1xBet пропонує клієнтам спрогнозувати підсумок матчу групового етапу Ліги чемпіонів між київським «Динамо» та каталонською «Барселоною». Відповідно до розрахунків фахівців, український клуб – явний андердог зустрічі.
Букмекери оцінили шанси «Динамо» в матчі з «Барселоною»

Букмекери оцінили шанси «Динамо» в матчі з «Барселоною»

На перебіг подій, за яким «Блаугранас» здобудуть три очки, пропонують укласти парі за 1.496, тоді як на тріумф «Біло-синіх» можна «зарядити» за 6.55. Виграшним виявиться ставка за 5.15, якщо у поєдинку буде зафіксований нічийний результат.

У відсотковому співвідношенні перемога «Барселони» – 66% ймовірності, перемога «Динамо» – 15% ймовірності, нічия – 19% ймовірності.

Мессі не зіграє з «Динамо» – букмекери суттєво підвищили шанси киян перемогти

Найімовірніше, уболівальникам варто очікувати результативний футбол у майбутньому протистоянні: зіграє коефіцієнт 1.47 (65%), якщо колективи проб’ють тотал більше 2,5 голів. Водночас на «низовий» рахунок можна укласти парі за 2.72 (35%). Якщо ви впевнені, що «Барселона» переграє суперника з гандикапом щонайменше у 2 голи (фора -1), до вашої уваги котирування 1.69 (59%), тоді як на аналогічний результат, але на користь «Динамо», пропонується коефіцієнт 11.50 (8,7%).

58% (коефіцієнт – 1.63) – шанси, що обидві команди заб’ють. Розрахують як виграшне парі за 2.216 (32%), якщо або Марк-Андре Тер Штеген, або Георгій Бущан залишать власні ворота недоторканими.

У складі «Блаугранас» найкращі шанси забити має шестиразовий володар «Золотого м’яча» Ліонель Мессі (1.50, 66,6%). За «Біло-синіх» найбільше шансів відзначитися голом у молодого таланта команди Владислава Супряги (3.40, 29,4%), безгольова серія якого налічує 9 матчів поспіль у всіх турнірах.

Статистичні факти про матч «Динамо» – «Барселона» 

  •  Історія знає 9 поєдинків між цими колективами: 6 звитяг в активі «Барселони» (67%) та 3 перемоги в доробку «Динамо» (33%). Команди жодного разу в історію не грали внічию;
  • У попередніх трьох матчах на «Олімпійському» кияни забивали щонайменше 1 гол у ворота каталонців. Поки що останній гол у рідних стінах за «Біло-синіх» в матчах з «Блаугранас» забивав Артем Мілевський у грудні 2009-го року. Тоді зустріч завершилася поразкою українців з рахунком 1:2, а переможний гол оформив молодий Ліонель Мессі;
  • Цікаво, що за 9 зіграних зустрічей у «Барселони» не набагато більше забитих м’ячів, аніж у «Динамо» (16 проти 13). У середньому каталонці забивають 1.78 м’яча за гру, а кияни – 1.44;
  • В попередніх двох матчах був зіграла ставка «обидві заб’ють» та «тотал більше 2,5 голів» (2:1,1:2). Щоправда, в обох поєдинках «Динамівці» зазнали поразки;
  • На початку листопада «Динамо» на «Камп Ноу» мінімально поступилося «Барселоні» (1:2), хоча моментів у киян було вдосталь, а Марка-Андре тер Штегена неодноразово рятував каркас воріт від пропущеного м’яча.

Кадрові втрати обох команд

Перед вояжем у Київ «Барселона» залишилася з одним здоровим номінальним центральний захисником – Клеманом Лангле. Через травми не зіграють Жеррар Піке, Серхі Роберто, Самюель Умтіті, Рональд Араухо, Ансу Фаті, Серхіо Бускетс і Усман Дембеле.

«Динамо» в матчі з іспанським грандом не допоможуть травмовані Олександр Тимчик, Володимир Костевич, Микита Бурда і Назарій Русин. Окрім цього, є низка гравців, у яких виявили COVID-19. Зокрема, лідери «Біло-синіх» Віктор Циганков, Сергій Сидорчук та Жерсон Родрігес. Ще ряд гравців перебувають на  відновлювальному періоді після перенесеного коронавірусу.

Матч 4-го туру Ліги чемпіонів між київським «Динамо» та каталонською «Барселоною» зіграють у вівторок, 24-го листопада, на столичному стадіоні НСК «Олімпійський». Початок – о 22 годині. Поєдинок обслуговуватиме бригада арбітрів зі Словенії. Арбітр у полі – 40-річний Матей Юг. На лініях працюватимуть Матей Жунич та Роберт Вукан, четвертий рефері – Нейц Кайтазович. За VAR відповідатиме німець Саша Штегеманн, якому допомагатиме словенець Юре Прапротник.

Пряму трансляцію зустрічі забезпечить телеканал «Футбол 2», а також відеосервіс MEGOGO та платформа Oll.tv.

Після трьох турів «Барселона», маючи в активі 9 очок, лідирує у квартеті G, тоді «Динамо» з 1 очком перебуває на третій позиції, відстаючи від туринського «Ювентуса» на 5 очок. Останню сходинку в групі посідає будапештський «Ференцварош» Сергія Реброва, у доробку якого також 1 очко.

«Динамо» – «Барселона»: прогноз і ставка Ігоря Бурбаса

«Динамо» – «Барселона»: прогноз і ставки Роберто Моралеса

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт