Увійти

Букмекери назвали шанси Володимира Кличка повернутися у бокс

14:05, 28 Травня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Наразі 45-річний боксер активно тренується на олімпійській базі у Кончі-Заспі. За його словами, він може повернутися у великий бокс, щоб перевершити рекорд Джорджа Формана.

Поділитися:

Букмекери назвали шанси Володимира Кличка повернутися у бокс

Букмекерська компанія Favbet у лінії спеціальних ставок пропонує укласти парі на повернення Кличка-молодшого. Так, сценарій, за яким Володимир (64-5, 54 KO) проведе цьогоріч офіційний бій, оцінюють у 20% імовірності (коефіцієнт – 5.0). 

«Про це я думаю останні чотири роки»

«Моя мотивація залишається колишньою. Я вже говорив, що мене приваблює рекорд Джорджа Формана, який повернувся у бокс у 45 років і повернув звання чемпіона світу. Саме про це я думаю останні чотири роки», – сказав колишній чемпіон світу кілька тижнів тому. 

Американський боксер став найстаршим чемпіоном світу в історії – 45 років і 9 днів. Володимир оголосив про завершення кар’єри чотири роки тому, а останній поєдинок легендарного українця датований 29-м квітня 2017-го року. Тоді він програв британцеві Ентоні Джошуа в бою за титули  за версіями WBA, WBO, IBF. 

Шеннон Бріггс додав масла у вогонь чуток про повернення 

Днями колишній чемпіон світу Шеннон Бріггс (60-6, 53 КО) розповів, що представники Володимира звернулися до нього з пропозицією про проведення бою. Українець нібито збирається битися саме проти нього у своєму першому поєдинку після повернення, стверджує 49-річний американець. 

«Доля все розставила по місцях. Я погодився битися з Володимиром Кличком в його першому бою після повернення. Ви дізнаєтеся про це першими. Цього не знала навіть моя дружина. 

Я клянусь богом, клянусь могилою моєї матері. Не знаю, чи буде це професійний або виставковий бій. Мені подзвонили й сказали: «Хочеш битися з Володимиром Кличком?» Я відповів: «Так». Їм не потрібно просити мене двічі.

Мені зателефонували і запитали: «Чи не хотів би ти битися з Кличком?», я відповів: «Let’s go, champ!» – зізнався Шеннон у подкасті Sky Toe2Toe. Кличко-молодший і Бріггс вже зустрічалися на ринзі у 2010-му році. У тому бою роздільним рішенням суддів переміг українець. Після того поєдинку, як завив сам Шеннон, потрапив до коми. 

Як інформував «РБ», фахівці назвали шанси Василя Ломаченка (14-2, 10 КО) зазнати другої поразки поспіль у бою проти японця Масайоші Накатані (19-1, 13 КО).

Протистояння Усик – Джошуа відбудеться! Які думки букмекерів?

Букмекери оцінили імовірність проведення бою за участі Усика в UFC

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Через загрозу договірних поєдинків заборонили приймати ставки на боксерські бої в одній з країн
14:05, 28 Травня 2021
Раян Гарсія поставив 2 мільйони доларів на власну перемогу і виграв $12 млн
14:05, 28 Травня 2021
Назвали дату нового бою Конора Макгрегора: букмекери оцінили його шанси
14:05, 28 Травня 2021
Берінчик йде андердогом проти Наваррете за титул WBO, на думку букмекерів
14:05, 28 Травня 2021
Джейк Пол – Майкл Тайсон: аналітики БК визначили фаворита бою
14:05, 28 Травня 2021
Перемога Джозефа Паркера принесла беттору виграш сумою 2 781 141 гривень
14:05, 28 Травня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія