Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: Ломаченко зазнає другої поразки поспіль в бою з Накатані?

Владислав Стародубцев
Колишній чемпіон у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко незабаром повернеться на ринг. Щоправда, 33-річний українець, схоже, не матиме проблем у бою зі своїм наступним суперником, принаймні про це свідчать коефіцієнти букмекерської компанії Favbet.
Букмекери: Ломаченко зазнає другої поразки поспіль в бою з Накатані?

Букмекери: Ломаченко зазнає другої поразки поспіль в бою з Накатані?

Відома промоутерська компанія Top Rank анонсувала проведення бою між Василем Ломаченком(14-2, 10 КО) і Масайоші Накатані (19-1, 13 КО). Відомо, що бій відбудеться 26-го червня на арені Virgin Hotel (Лас-Вегас, США). 

За розрахунками аналітиків, у 31-річного японця обмаль шансів завдати українцеві другої поразки поспіль. Імовірність перемоги Ломаченка – 85% (коефіцієнт – 1.08), тоді як шанси на виграш Накатані – 12% (7.70). А у мізерні 3% (34.0) оцінюють можливість підсумкової нічиєї. 

Востаннє Василь виходив на ринг в об’єднавчому бою проти американця Теофімо Лопеса торік у жовтні. Тоді суперник уродженця Білгород-дністровського переміг у бою одноголосним рішенням суддів, а  Ломаченко втратив чемпіонські пояси за версіями WBA, WBO і WBC у легкій вазі. Напередодні того бою українець також був беззаперечним фаворитом за версією букмекерів (70%, 1.17), але усе склалося на користь американського боксера (27%, 3.0). 

Що стосується Накатані, то його попередній поєдинок датований груднем минулого року, коли він технічним нокаутом виграв у пуерторіканця Фелікса Вердехо.  Прикметно, що єдиної поразки у кар’єрі Масайоші завдав той же Теофімо Лопес. У липні 2019-го року японець вистояв усі 12 раундів, проте судді віддали перемогу за очками американцеві. 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», фахівці оцінили шанси на проведення поєдинків Ломаченка з Менні Пак’яо або Флойдом Мейвезером до завершення 2021-го року. 

Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та канал Telegram. Там ви знайдете прогнози від авторитетних експертів та останні новини зі світу ставок на спорт. 

Букмекери оцінили імовірність проведення бою за участі Усика в UFC

+48 тисяч доларів: Редкач зробив ставку на перемогу Лопеса над Ломаченком

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт