Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали шанси Володимира Кличка повернутися у бокс

Владислав Стародубцев
Наразі 45-річний боксер активно тренується на олімпійській базі у Кончі-Заспі. За його словами, він може повернутися у великий бокс, щоб перевершити рекорд Джорджа Формана.
Букмекери назвали шанси Володимира Кличка повернутися у бокс

Букмекери назвали шанси Володимира Кличка повернутися у бокс

Букмекерська компанія Favbet у лінії спеціальних ставок пропонує укласти парі на повернення Кличка-молодшого. Так, сценарій, за яким Володимир (64-5, 54 KO) проведе цьогоріч офіційний бій, оцінюють у 20% імовірності (коефіцієнт – 5.0). 

«Про це я думаю останні чотири роки»

«Моя мотивація залишається колишньою. Я вже говорив, що мене приваблює рекорд Джорджа Формана, який повернувся у бокс у 45 років і повернув звання чемпіона світу. Саме про це я думаю останні чотири роки», – сказав колишній чемпіон світу кілька тижнів тому. 

Американський боксер став найстаршим чемпіоном світу в історії – 45 років і 9 днів. Володимир оголосив про завершення кар’єри чотири роки тому, а останній поєдинок легендарного українця датований 29-м квітня 2017-го року. Тоді він програв британцеві Ентоні Джошуа в бою за титули  за версіями WBA, WBO, IBF. 

Шеннон Бріггс додав масла у вогонь чуток про повернення 

Днями колишній чемпіон світу Шеннон Бріггс (60-6, 53 КО) розповів, що представники Володимира звернулися до нього з пропозицією про проведення бою. Українець нібито збирається битися саме проти нього у своєму першому поєдинку після повернення, стверджує 49-річний американець. 

«Доля все розставила по місцях. Я погодився битися з Володимиром Кличком в його першому бою після повернення. Ви дізнаєтеся про це першими. Цього не знала навіть моя дружина. 

Я клянусь богом, клянусь могилою моєї матері. Не знаю, чи буде це професійний або виставковий бій. Мені подзвонили й сказали: «Хочеш битися з Володимиром Кличком?» Я відповів: «Так». Їм не потрібно просити мене двічі.

Мені зателефонували і запитали: «Чи не хотів би ти битися з Кличком?», я відповів: «Let’s go, champ!» – зізнався Шеннон у подкасті Sky Toe2Toe. Кличко-молодший і Бріггс вже зустрічалися на ринзі у 2010-му році. У тому бою роздільним рішенням суддів переміг українець. Після того поєдинку, як завив сам Шеннон, потрапив до коми. 

Як інформував «РБ», фахівці назвали шанси Василя Ломаченка (14-2, 10 КО) зазнати другої поразки поспіль у бою проти японця Масайоші Накатані (19-1, 13 КО).

Протистояння Усик – Джошуа відбудеться! Які думки букмекерів?

Букмекери оцінили імовірність проведення бою за участі Усика в UFC

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт