Увійти

Букмекери: Apple за кілька років презентує автомобіль?

16:02, 8 Лютого 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Здавалося б, Apple – корпорація, що спеціалізується на електронній побутовій техніці, онлайн сервісах, програмному забезпеченні, і не збирається змінювати вектор розвитку. Втім, вже найближчим часом компанія з Купертіно може наважитися на розробку власного автомобіля, принаймні про це свідчать котирування букмекерської компанії Favbet.

Поділитися:

Букмекери: Apple за кілька років презентує автомобіль?

20% (коефіцієнт – 5.0) – імовірність появи офіційного автомобілю від Apple до початку 2025-го року. 

Що відомо про Apple Car?

Вперше про плани «Яблучників» створити власний автомобіль написала агенція Reuters наприкінці минулого року. За словами обізнаного джерела, Apple прагне презентувати електромобіль у 2024-му році. Ідея створення Apple Car виникла у Купертіно ще у 2014-му році, однак тільки в останні пів року проєкт під кодовою назвою Titan почав набирати обертів.  

Головна відмінність авто «Яблучників» від інших представників ринку – нова система батарей, яку вже охрестили «проривною». За задумкою інженерів, іноваційна система батарей дозволить «радикально» знизити вартість зарядки акумулятора і збільшить дальність ходу машин, тоді як інші автомобільні концерни женуться лише за показниками максимальної автономності. 

Чуток, пов’язані з близькими до процесу джерела, з’являється усе більше – це може свідчити про те, що рух у напрямку створення автомобілю від дійсно активізувався. До прикладу, нещодавно інформаційний простір «підірвала» новина про намір Apple підписати контракт з KIA Motors, за умовами якого американська корпорація інвестувати 3,6 млрд доларів. Мовляв, KIA Motors спільно з Apple буде розробляти та збирати електромобіль. 

«Яблучники» прагнуть зробити усе якнайкраще, тож буде частина інвестицій буде спрямована на модернізацію виробництва КІА у штаті Джорджія (США). Також зручне територіальне розміщення дозволить Apple краще контролювати усі етапи збірки. 

Водночас сьогодні у Bloomberg повідомили, що Apple та Hyundai і Kia призупинили перемовини. Так, компанія з Купертіно самотужки полюбляє плодити чутки – особливо перед презентацією нового Iphone – проте витік інформації вкрай розлютив топ-менеджмент корпорації, оскільки Apple звикла тримати у суворій таємниці плани на нові продукти. 

Не виключено, що американська компанія може передумати працювати з південнокорейцями, віддавши перевагу японським автоконцернам. 

Планувалося, що Apple Car побудують на платформі Hyundai E-GMP, у якої наступні характеристики: максимальна швидкість – 250 км/год, розгін до 100 км/год – 3,5 сек, запас ходу – щонайменше 500 км, зарядка до 80% за 18 хвилин. 

Для роботи у проєкті Titan Apple запросила Манфреда Харрера – це колишній керівник лінійки автомобілей Porsche Cayenne. 

Концепт loniq 5, який побудують на платформі Hyundai E-GMP

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», аналітики компанії Favbet оцінили шанси мільярдера, засновника Space X Ілона Маска завітати до Національного музею ім. С.П. Корольова, що розташований у Житомирі. 

Долучайтеся до соціальних мереж «РБ» у Telegram та Instagram.

Коли перша людина полетить на Марс: букмекери не вірять в Ілона Маска

Букмекери: у яку країну здійснить перший візит президент США Байден?

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Компанія Apple запустила спортивний додаток з котируваннями букмекерів
16:02, 8 Лютого 2021
Apple призупинила рекламу гемблінг-додатків в App Store після невдоволення деяких людей
16:02, 8 Лютого 2021
На Facebook, Google та Apple подали до суду щодо просування нелегальних азартних ігор
16:02, 8 Лютого 2021
Букмекер пропонує ставки на презентацію нових iPhone
16:02, 8 Лютого 2021
Стали відомі деталі того, як саме баскетболіста НБА викрили на ставках
16:02, 8 Лютого 2021
БК оцінили майбутнє Салаха після суперечки з Клоппом: «Реал», «Барселона», Саудівська Аравія
16:02, 8 Лютого 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія