Увійти

БК Parimatch продовжила співпрацю з Team Spirit

14:02, 19 Лютого 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

За умовами контракту, логотип Parimatch розміщуватиметься на спині, передній частині та рукавах джерсі команд Team Spirit з дисциплін Dota 2 та Counter-Strike: Global Offensive.

Поділитися:

БК Parimatch продовжила співпрацю з Team Spirit

Букмекерська компанія Parimatch уклала новий річний контракт з Team Spirit – однієї з трьох найбільш популярних кіберспортивних організацій на території держав пострадянського простору. 

Букмекер залишиться титульним спонсором Team Spirit, а брендинг Parimatch з’явиться на фірмових джерсі команд з CS:GO і Dota 2. Також беттингова компанія отримала право залучати гравців зазначених дисциплін до маркетингових активностей.

У оновленому візуальному стилі Team Spirit логотип розміщується на грудях – за аналогією до форм футбольних команд. Співпраця передбачає створення різноманітного контенту для прихильників кіберспорту та розробку колекції одягу – як офіційну кіберспортивну форму, так і лімітовані повсякденні образи у стилі Casual. 

Історія Parimatch і Team Spirit розпочалося у 2019-му році. За два роки організація встигла досягти значних кіберспортивних висот. Зокрема у CS:GO команда Team Spirit нещодавно тріумфувала на DreamHack Open, заробивши 35 тисяч за перше місце. У рейтингу HLTV «Дракони» посідають 16 місце. 

«Team Spirit для нас – це свого роду талісман. Разом з клубом ми через багато що пройшли, у тому числі повну зміну складів в Dota 2 і регулярні, але завжди успішні решафли складу з CS:GO. Головне, що ми цінуємо, – це націленість на результат. Для цієї команди спортивні досягнення важливіше успіху в ЗМІ, і ми поважаємо такий підхід», – прокоментував продовження співпраці Степан Шульга, head of esports Parimatch.

Водночас СЕО Team Spirit Нікіта Чукалін зазначив наступне:

«Протягом останніх двох років Parimatch був для нас надійним партнером, і я щиро радий, що нам вдалося продовжити нашу співпрацю. Ми відчутно виросли як бренд, і багато наших зусиль були б марні без підтримки найкращої букмекерської контори пострадянського простору. 

Впевнений, що цьогоріч наше співробітництво вийде на новий рівень і ми потішимо аудиторію ще більшою кількістю спортивних досягнень і крутим контентом».

Для холдингу Parimatch розвиток кіберспорту є пріоритетом, зазначає букмекер. Зайве підтвердження цьому – це основний продукт компанії, мобільні додатки, спеціалізовані акції і розіграші для фанатів кіберспорту. 

«Крім партнерства з відомими кіберспортивного клубами, Parimatch підтримує аматорські турніри, організовує власні професійні ліги і створює контент для кіберспортивної спільноти в соціальних мережах», – зазначається у прес-релізі Parimatch. 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», ексгравець Natus Vincere з Dota 2 Гліб Funn1k Ліпатніков, який зараз захищає кольори ростеру XactJlepbl, відмовився брати участь у 322 матчах. 

БК Parimatch отримає ліцензію на організацію онлайн-казино

Гравці з України – одні з найуспішніших: статистика ставок на кіберспорт у 2020 році

Опубліковано у: Бізнес, Новини букмекерських компаній, Новини
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Андрій «Ghostik» Кадик став новим кіберспортивним амбасадором БК Favbet
14:02, 19 Лютого 2021
PGL Major Copenhagen 2024: аналітики БК визначили фаворитів турніру
14:02, 19 Лютого 2021
Компанія Favbet запустила у себе кіберспортивні ставки від Pinnacle
14:02, 19 Лютого 2021
GG.BET продовжить співпрацю з NAVI у 2024-му році
14:02, 19 Лютого 2021
Беттор поставив 100 гривень на експрес з 14-ти подій: виграш перевищив 66 000 грн
14:02, 19 Лютого 2021
Eminem, Тайсон Ф’юрі, Леброн та інші: БК приймає ставки на персонажів GTA 6
14:02, 19 Лютого 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія