Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК Parimatch продовжила співпрацю з Team Spirit

Владислав Стародубцев
За умовами контракту, логотип Parimatch розміщуватиметься на спині, передній частині та рукавах джерсі команд Team Spirit з дисциплін Dota 2 та Counter-Strike: Global Offensive.
БК Parimatch продовжила співпрацю з Team Spirit

БК Parimatch продовжила співпрацю з Team Spirit

Букмекерська компанія Parimatch уклала новий річний контракт з Team Spirit – однієї з трьох найбільш популярних кіберспортивних організацій на території держав пострадянського простору. 

Букмекер залишиться титульним спонсором Team Spirit, а брендинг Parimatch з’явиться на фірмових джерсі команд з CS:GO і Dota 2. Також беттингова компанія отримала право залучати гравців зазначених дисциплін до маркетингових активностей.

У оновленому візуальному стилі Team Spirit логотип розміщується на грудях – за аналогією до форм футбольних команд. Співпраця передбачає створення різноманітного контенту для прихильників кіберспорту та розробку колекції одягу – як офіційну кіберспортивну форму, так і лімітовані повсякденні образи у стилі Casual. 

Історія Parimatch і Team Spirit розпочалося у 2019-му році. За два роки організація встигла досягти значних кіберспортивних висот. Зокрема у CS:GO команда Team Spirit нещодавно тріумфувала на DreamHack Open, заробивши 35 тисяч за перше місце. У рейтингу HLTV «Дракони» посідають 16 місце. 

«Team Spirit для нас – це свого роду талісман. Разом з клубом ми через багато що пройшли, у тому числі повну зміну складів в Dota 2 і регулярні, але завжди успішні решафли складу з CS:GO. Головне, що ми цінуємо, – це націленість на результат. Для цієї команди спортивні досягнення важливіше успіху в ЗМІ, і ми поважаємо такий підхід», – прокоментував продовження співпраці Степан Шульга, head of esports Parimatch.

Водночас СЕО Team Spirit Нікіта Чукалін зазначив наступне:

«Протягом останніх двох років Parimatch був для нас надійним партнером, і я щиро радий, що нам вдалося продовжити нашу співпрацю. Ми відчутно виросли як бренд, і багато наших зусиль були б марні без підтримки найкращої букмекерської контори пострадянського простору. 

Впевнений, що цьогоріч наше співробітництво вийде на новий рівень і ми потішимо аудиторію ще більшою кількістю спортивних досягнень і крутим контентом».

Для холдингу Parimatch розвиток кіберспорту є пріоритетом, зазначає букмекер. Зайве підтвердження цьому – це основний продукт компанії, мобільні додатки, спеціалізовані акції і розіграші для фанатів кіберспорту. 

«Крім партнерства з відомими кіберспортивного клубами, Parimatch підтримує аматорські турніри, організовує власні професійні ліги і створює контент для кіберспортивної спільноти в соціальних мережах», – зазначається у прес-релізі Parimatch. 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», ексгравець Natus Vincere з Dota 2 Гліб Funn1k Ліпатніков, який зараз захищає кольори ростеру XactJlepbl, відмовився брати участь у 322 матчах. 

БК Parimatch отримає ліцензію на організацію онлайн-казино

Гравці з України – одні з найуспішніших: статистика ставок на кіберспорт у 2020 році

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт