Увійти

БК Parimatch підписала контракти з п’ятьма клубами чемпіонату України

17:08, 31 Серпня 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Букмекерська компанія в сезоні 2020/2021 продовжує свою співпрацю з представниками української Прем’єр-ліги «Шахтарем», «Десною», «Олімпіком» та «Ворсклою». Також новим партнером Parimatch став клуб із західного регіону ФК «Львів».

Поділитися:

БК Parimatch підписала контракти з п’ятьма клубами чемпіонату України

Чемпіонат України стає більш конкурентним, в новому сезоні кількість команд Прем’єр-ліги зросла з 12 до 14. Це означає, що все більше клубів сьогодні відповідає рівню елітного дивізіону. Бренд Parimatch в цьому сезоні продовжує свою співпрацю з представниками української Прем’єр-ліги «Шахтарем», «Десною», «Олімпіком» та «Ворсклою». Також новим партнером Parimatch став клуб із західного регіону ФК «Львів». Про це повідомляє Parimatch.ua.

Всі ці команди ставлять перед собою високі завдання в чемпіонаті України. У минулому сезоні полтавська «Ворскла» стала фіналістом Кубка України, чернігівська «Десна» вперше в історії здобула путівку в єврокубки, а донецький «Шахтар» виграв чемпіонат і став півфіналістом Ліги Європи.

Одне з головних завдань у спільній роботі Parimatch і клубів – проведення активностей, промоакцій і різних соціальних заходів для уболівальників. Тому, вже незабаром фанатів чекає безліч приємних сюрпризів. Нагадаємо, що в минулому сезоні була організована Zoom-трансляція, під час якої вболівальники змогли привітати «Шахтар» з черговим чемпіонством. Крім того, різні регіони України приєдналися до акції «Тренування із зіркою», а діти-спортсмени з інвалідністю отримали можливість тренуватися з українськими футболістами в рамках проєкту «Так, я можу!». Не менш яскраві соціальні проєкти Parimatch планує реалізувати й в майбутньому.

«Продовження нашої співпраці з клубами – це системна і послідовна підтримка спорту №1 в різних куточках країни. У поточному сезоні, також, ми плануємо розвивати діджитал активності та інтерактивні проєкти для вболівальників, які поки не можуть потрапити на трибуни. Упевнений, такий підхід сприятиме подальшій популяризації футболу в Україні», – сказав представник Parimatch Вадим Місюра.

Додамо, що крім партнерства з футбольними клубами та національною збірною України, компанія Parimatch також співпрацює з федерацією баскетболу України, української хокейною лігою, федерацією греко-римської боротьби України та безліччю спортсменів.

БК Parimatch анонсувала вихід на український ринок

БК Gorilla припиняє діяльність. Усі гравці перейдуть до БК Parimatch

Опубліковано у: Новини, Новини букмекерських компаній
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Верховний суд України відхилив позов БК Parimatch
17:08, 31 Серпня 2020
Голова КРАІЛ запевняє, що українці отримають свої 250 млн гривень від Parimatch
17:08, 31 Серпня 2020
Акціонери звільнили директора Parimatch
17:08, 31 Серпня 2020
СБУ перевіряє Parimatch щодо можливого обходу санкцій РНБО
17:08, 31 Серпня 2020
БК Parimatch подала до суду на Зеленського через санкції
17:08, 31 Серпня 2020
КРАІЛ анулювала ліцензію компанії Parimatch
17:08, 31 Серпня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія