Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК Parimatch підписала контракти з п’ятьма клубами чемпіонату України

Сергій Гумен
Букмекерська компанія в сезоні 2020/2021 продовжує свою співпрацю з представниками української Прем’єр-ліги «Шахтарем», «Десною», «Олімпіком» та «Ворсклою». Також новим партнером Parimatch став клуб із західного регіону ФК «Львів».
БК Parimatch підписала контракти з п'ятьма клубами чемпіонату України

БК Parimatch підписала контракти з п’ятьма клубами чемпіонату України

Чемпіонат України стає більш конкурентним, в новому сезоні кількість команд Прем’єр-ліги зросла з 12 до 14. Це означає, що все більше клубів сьогодні відповідає рівню елітного дивізіону. Бренд Parimatch в цьому сезоні продовжує свою співпрацю з представниками української Прем’єр-ліги «Шахтарем», «Десною», «Олімпіком» та «Ворсклою». Також новим партнером Parimatch став клуб із західного регіону ФК «Львів». Про це повідомляє Parimatch.ua.

Всі ці команди ставлять перед собою високі завдання в чемпіонаті України. У минулому сезоні полтавська «Ворскла» стала фіналістом Кубка України, чернігівська «Десна» вперше в історії здобула путівку в єврокубки, а донецький «Шахтар» виграв чемпіонат і став півфіналістом Ліги Європи.

Одне з головних завдань у спільній роботі Parimatch і клубів – проведення активностей, промоакцій і різних соціальних заходів для уболівальників. Тому, вже незабаром фанатів чекає безліч приємних сюрпризів. Нагадаємо, що в минулому сезоні була організована Zoom-трансляція, під час якої вболівальники змогли привітати «Шахтар» з черговим чемпіонством. Крім того, різні регіони України приєдналися до акції «Тренування із зіркою», а діти-спортсмени з інвалідністю отримали можливість тренуватися з українськими футболістами в рамках проєкту «Так, я можу!». Не менш яскраві соціальні проєкти Parimatch планує реалізувати й в майбутньому.

«Продовження нашої співпраці з клубами – це системна і послідовна підтримка спорту №1 в різних куточках країни. У поточному сезоні, також, ми плануємо розвивати діджитал активності та інтерактивні проєкти для вболівальників, які поки не можуть потрапити на трибуни. Упевнений, такий підхід сприятиме подальшій популяризації футболу в Україні», – сказав представник Parimatch Вадим Місюра.

Додамо, що крім партнерства з футбольними клубами та національною збірною України, компанія Parimatch також співпрацює з федерацією баскетболу України, української хокейною лігою, федерацією греко-римської боротьби України та безліччю спортсменів.

БК Parimatch анонсувала вихід на український ринок

БК Gorilla припиняє діяльність. Усі гравці перейдуть до БК Parimatch

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт