Увійти

БК Parimatch – новий беттинг-партнер «Евертона»

13:09, 24 Вересня 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Міжнародна букмекерська компанія Parimatch стала новим глобальним беттинг-партнером «Евертона». Сторони уклали дворічний партнерський контракт.

Поділитися:

БК Parimatch – новий беттинг-партнер «Евертона»

Відповідно до положень угоди, протягом сезонів 2020/2021 та 2021/2022 років компанія Parimatch буде партнером «Ірисок» на території Європи. Окрім цього, міжнародний букмекерський холдинг отримав маркетингові права на просування бренду у Великобританії.

Поціновувачі англійської Прем’єр-ліги зможуть побачити брендинг Parimatch на LED-екранах і бордах стадіону «Гудісон Парк» – домашньої арени Евертона». Логотип компанії з’явиться в комунікаціях на усіх клубних онлайн-платформах, відповідно до вікових та територіальних обмежень.

«Дане партнерство направлено на підтримку швидкого запуску нового сайту Parimatch, спеціально створеного для клієнтів у Великобританії», – мовиться у заяві букмекера.

«Parimatch володіє сильною культурою підприємництва і вивчення нових тенденцій і ринків, тому співпраця з «Евертоном» в міру виходу нашого бренду на ринок Великобританії є для нас величезною подією. «Евертон» — це «клуб першопрохідців», у яких схожий з нашим підхід до інновацій. 

Ми прагнемо до захоплюючих відносин, які приведуть до підвищення впізнаваності нашого бренду і дозволять нам запропонувати унікальний підхід до наших спортивних і ігрових пропозицій для «Евертона» по всьому світу», – поділився враженнями від початку співпраці генеральний директор (CEO) Parimatch Сергій Портнов.

Водночас комерційний директор «Ірисок» Алан МакТавіш також привітав початок партнерства, розсипаючись компліментами на адресу Parimatch:

«Ми раді вітати Parimatch, ще один динамічний міжнародний бренд з великим потенціалом зростання, в нашому портфоліо комерційних партнерів.

Ця угода з регіональною орієнтацією є важливим доповненням до нашого реєстру партнерів. Ексклюзивні права компанії Parimatch в країнах Європи, а також її права на просування свого бренду в Великобританії ідеально вписуються в нашу комерційну стратегію, оскільки ми диверсифікуємо можливості в багатьох сферах нашої діяльності.

Ми були вражені як Parimatch прихильні інноваціям. Вони дуже винахідливі, і ми з нетерпінням чекаємо старту спільної роботи, щоб забезпечити максимальну впізнаваність і залученість на їх ключових ринках, пропонуючи при цьому офіційні букмекерські послуги для нашої фан-бази на цих територіях», – підсумував він. 

«Евертон» став другим клубом в рамках масштабної кампанії Parimatch, метою якої є інтервенція бренду на територію Об’єднаного Королівства. Раніше міжнародний холдинг уклав угоду про співпрацю з іншим учасником АПЛ – «Лестером».

Після двох турів чемпіонату Англії «Евертон» посідає другу сходинку в турнірній таблиці. Підопічні Карло Анчелотті здобули дві стартові перемоги. Іриски виявилися сильнішими за «Тоттенхем» та «Вест Бромвіч». При цьому мерсисайдці забили 6 голів у 2-х матчах, пропустивши лишень 2 м’ячі.

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», днями букмекерська компанія Parimatch підписала партнерський контракт з чинним чемпіоном Серії А туринським «Ювентусом».

БК Parimatch придбає дві ліцензії для роботи на гральному ринку України

У Parimatch озвучили загальну частку компанії на беттинг-ринку України

Опубліковано у: Новини, Новини букмекерських компаній
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Букмекер Parimatch став партнером ФК «Ноттінгем Форест»
13:09, 24 Вересня 2020
Віталій Миколенко 2024/2025: «Фавбет» приймає ставки на результативність захисника
13:09, 24 Вересня 2020
БК Paddy Power розрахувала виграшем усі ставки на виліт «Евертона» з АПЛ у сезоні 2024/2025
13:09, 24 Вересня 2020
Верховний суд України відхилив позов БК Parimatch
13:09, 24 Вересня 2020
Голова КРАІЛ запевняє, що українці отримають свої 250 млн гривень від Parimatch
13:09, 24 Вересня 2020
Акціонери звільнили директора Parimatch
13:09, 24 Вересня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія