Увійти

Беттори почали масово ставити на перемогу «Евертона» в АПЛ

15:10, 5 Жовтня 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

«Евертон» – єдина команда в англійській Прем’єр-лізі, що ще жодного разу не втратила очок у стартових турах. Переконлива гра підопічних Карло Анчелотті змусила букмекерів переглянути котирування на перемогу «Ірисок» в чемпіонаті.

Поділитися:

Беттори почали масово ставити на перемогу «Евертона» в АПЛ

Після чотирьох зіграних матчів «Евертон» є лідером чемпіонату Англії. У активі команди 12 очок. Мерсисайдці здобули перемогу в кожному з поєдинків. При цьому «Іриски» забили 12 голів, а пропустили лишень 5.

Перед початком сезону 2020/2021 років шанси «Евертона» фінішувати на першій сходинці оцінювали коефіцієнтом 501.0 (0,2% ймовірності), тоді як зараз на перебіг подій, за яким цей колектив стане чемпіоном АПЛ, пропонують укласти парі за 15.0 (7% ймовірності) – 19.0 (5% ймовірності) в залежності від обраного букмекера.

Ба більше, вболівальники на Туманному Альбіоні почали масово «заряджати на перемогу «Ірисок» в національному чемпіонаті. Відповідно до даних порталу Oddschecker, «Евертон» – лідер за обсягом ставок у лінії на чемпіонство за останній тиждень.

31% від загальної кількості бетторів укладають парі саме на команду Карло Анчелотті. До прикладу, у відсотковому співвідношенні «Ліверпуль» має 15% ставок. Наразі це наразі другий показник серед усіх команд ліги.

Вболівальники «Евертона», які місяць тому й подумати не могли про чемпіонство, зараз гучно про це говорять. Мовляв, їм під силу повторити успіх «Лестера» у сезоні 2015/2016 років, який скористався певними труднощам команд, що вважалися фаворитами тієї кампанії.

Форвард «Ірисок» та збірної Англії Домінік Калверт Льюїн теж феноменально розпочав сезон: у його доробку 6 забитих м’ячів у 4-х матчах. Зважаючи на таку результативність букмекери були вимушені підкоригувати його шанси в боротьбі за «Золоту бутсу» в АПЛ.

Перед початком сезону шанси 23-річного страйкера стати найкращим голеодором чемпіонату оцінювалися у 1% ймовірності (коефіцієнт 101.0). Водночас на цю мить на сценарій, за яким Калверт Льюїн, заб’є найбільшу кількість голів, пропонують укласти парі за 6.50 (15% ймовірності).

У наступному матчі «Евертона» в АПЛ поціновувачів британського футболу чекає мерсисайдське дербі. «Ліверпуль» у суботу, 17-го жовтня, приїде на «Гудісон Парк». Після приниження від «Астон Вілли» (2:7) команда Юргена Клоппа прагнутиме реабілітуватися перед власними вболівальниками, тому варто очікувати на вкрай цікавий футбол.

Букмекери оцінили шанси Бейла стати найкращим бомбардиром АПЛ

Букмекер пропонує спрогнозувати, хто фінішує у топ-4 АПЛ

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
БК оцінили майбутнє Салаха після суперечки з Клоппом: «Реал», «Барселона», Саудівська Аравія
15:10, 5 Жовтня 2020
БК приймає ставку, що Клопп наслідує приклад Хаві та залишиться в «Ліверпулі»
15:10, 5 Жовтня 2020
Коефіцієнт на чемпіонство «Ліверпуля» значно виріс після поразки «Евертону»
15:10, 5 Жовтня 2020
Букмекери обвалили коефіцієнт на призначення Арне Слота в «Ліверпуль»
15:10, 5 Жовтня 2020
Беттор виграв значну суму на ставці з кефом 226.00 завдяки дублю захисника «Арсенала»
15:10, 5 Жовтня 2020
«Арсенал» розгромив «Челсі»: чималі кефи на мінусові фори і точний рахунок 5:0
15:10, 5 Жовтня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія