Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер пропонує спрогнозувати, хто фінішує у топ-4 АПЛ

Владислав Стародубцев
Аналітики беттингової компанії Favbet оцінили шанси команд в боротьбі за топ-4 у новому сезоні англійської Прем’єр-ліги.
Букмекер пропонує спрогнозувати, хто фінішує у топ-4 АПЛ

Букмекер пропонує спрогнозувати, хто фінішує у топ-4 АПЛ

Перший тур чемпіонату Англії подарував вболівальникам купу голів, низку яскравих емоцій та вражень. У новому сезоні нас очікує захоплююча боротьба за право перебувати у верхній частині таблиці. Зважаючи на підсилення «Евертона», «Челсі», «Арсенала» та інших команд, стає зрозуміло, що на топ-4 АПЛ претендуватиме щонайменше 9 команд.

Нагадаємо, потрапляння до четвірки найкращих колективів Англії гарантує команді участь у груповому етапі Ліги чемпіонів. За розрахунками фахівців, найімовірніше, до когорти найкращих команд Туманного Альбіону потраплять «Манчестер Сіті» та «Ліверпуль».

Шанси підопічних Хосепа Гвардіоли опинитися у топ-4 оцінили коефіцієнтом 1.03 (97% ймовірності), а на перебіг подій, за яким «Червоні» фінішують у групі лідерів за підсумками сезону 2020/2021 років, пропонують укласти парі за 1.08 або майже 93% ймовірності.

Прекрасні шанси здобути путівку до Ліги чемпіонів мають «Манчестер Юнайтед» та «Челсі». Ставку за 1.40 (71%) розрахують як виграшну, якщо «Червоні дияволи» потраплять до топ-4. Водночас на аналогічний результат «Аристократів» пропонують котирування 1.50 (67%). Дещо нижчі шанси в «Арсенала» (2.70, 37%).

На перебіг подій за яким «Тоттенхем» потрапить до когорти найкращих, можна «зарядити» за 6.50 (15%). Якщо ви вірити в успіх «Вулверхемптона» «Лестера» або «Евертона», то до вашої уваги коефіцієнти 7.50 (13%), 8.0 (12,5%) та 11.0 (9%) відповідно.

Цікаво, що досить висока ймовірність потрапляння в топ-4 у «Лідс Юнайтед», який є новачком ліги (25.0, 4%). До прикладу, шанси інших команд, що підвищилися у класі, «Вест Бромвіча» та «Фулхема» оцінили в десять разів нижче (250.0, 0,4%).

Розіграш АПЛ сезону 2020/2021 років передбачає проведення 38-ми турів. У минулому сезоні чемпіоном став «Ліверпуль». Команда Юргена Клоппа випередила «Манчестер Сіті», який був найближчим переслідувачем «Червоних», на 18 очок.

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів» перед стартом сезону, фахівці назвали фаворита в боротьбі за чемпіонство в Англії.

Букмекер пропонує ставки на результати Хамеса Родрігеса в «Евертоні»

Букмекери оцінили шанси «Манчестер Сіті» забити 100 голів в АПЛ

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт