Увійти

1xBet пролонгував медіаправа на рекламу в матчах Ла Ліги до 2024 року

17:12, 6 Грудня 2021
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Букмекерська контора 1xBet давно та міцно пов’язана з найкращими футбольними клубами та чемпіонатами. Компанія є офіційним спонсором трансляцій італійської Серії А, а у 2018 році вона стала медіапартнером іспанської Ла Ліги. І ось приємна для сотень тисяч гравців новина – рекламу 1xBet можна буде бачити під час трансляцій Ла Ліги й надалі, аж до завершення сезону 2023/24.

Поділитися:

1xBet пролонгував медіаправа на рекламу в матчах Ла Ліги до 2024 року

Рекламні інтеграції 1xBet будуть мати глобальний характер. Таким чином, бачити рекламу, а також робити ставки на матчі іспанської першості за найкращими умовами зможуть уболівальники з десятків країн світу.

За умовами угоди реклама 1xBet продовжить використовуватись на матчах елітного дивізіону чемпіонату Іспанії, а також Кубка Іспанії з футболу. Крім цього, назву букмекерського бренду можна буде побачити на віртуальних 3D-килимах під час матчів «Барселони», «Реала», «Атлетіко» та інших клубів Ла Ліги.

Представник 1xBet Алекс Соммерс так прокоментував продовження співпраці сторін:

Чемпіонат Іспанії – один із найсильніших у світі. Десятиліттями він привертає увагу мільярдів футбольних уболівальників всього світу. Бути частиною трансляцій ігор Ла Ліги – честь навіть для найвідоміших компаній. Тому, зрозуміло, ми дуже задоволені продовженням співпраці, яка триває вже не перший рік. Бренд 1xBet відомий у десятках країн світу, зокрема завдяки статусу офіційного глобального партнера «Барселони». Проте наші гравці роблять ставки не лише на матчі каталонців, а й на ігри інших команд. Вони знають, що з нами отримують можливість не лише заробити гроші, а й отримати унікальний спектр емоцій від причетності до успіхів улюблених команд. Ми впевнені, що так буде й надалі. Досвід роботи на глобальних ринках, що накопичила букмекерська компанія 1xBet, дозволяє нам пропонувати промоактивності, цікаві як фанам усього іспанського футболу, так і вболівальникам окремих клубів. А значить інтерес до Ла Ліги ще більше зростатиме з нашою допомогою.

1xBet продовжує політику співпраці з турнірами найвищого рівня. Це означає, що вже найближчим часом на клієнтів букмекера будуть чекати приємні новини та ще більше варіантів для ставок. Приєднуйтесь до 1xBet та заробляйте з найкращими!

Про компанію

БК 1xBet – провідна міжнародна ігрова та технологічна компанія з багаторічним досвідом роботи у своїй галузі. Вона показує потужну динаміку розвитку в беттинг-індустрії  та має офіси в Європі, Азії, Африці та Латинській Америці.

1xBet щомісяця пропонує своїм клієнтам кілька десятків тисяч подій з футболу як до матчу, так і в лайв-режимі. Компанія є офіційним глобальним партнером футбольного клубу «Барселона», а також офіційним спонсором трансляцій італійської Серії А.

1xBet претендує на перемогу в п’яти номінаціях премії EGR Nordics Awards

Букмекер 1xBet дарує Mercedes-AMG GT та інші призи в акції Champions League!

Опубліковано у: Бізнес, Новини букмекерських компаній, Прес-релізи, Новини
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Чорна смуга Довбика – букмекер оновив лінію на голи українця
17:12, 6 Грудня 2021
Суддівський скандал в матчі «Валенсія» – «Реал»: фанати та експерти звинувачують Ла Лігу в корупції (ВІДЕО)
17:12, 6 Грудня 2021
Іван Гецко: «У матчі «Реал» – «Жирона» українці можуть переписати історію»
17:12, 6 Грудня 2021
Кефи на чемпіонство у топ-лігах та УПЛ: де зберігається інтрига?
17:12, 6 Грудня 2021
Довбик наздогнав Беллінгема: на Артема дають високий кеф у боротьбі за топ-бомбардира Ла Ліги
17:12, 6 Грудня 2021
Артем Довбик входить у топ-3 претендента на звання найкращого бомбардира Ла Ліги 2023/2024
17:12, 6 Грудня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія