Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

1xBet пролонгував медіаправа на рекламу в матчах Ла Ліги до 2024 року

Рейтинг Букмекерів
Букмекерська контора 1xBet давно та міцно пов’язана з найкращими футбольними клубами та чемпіонатами. Компанія є офіційним спонсором трансляцій італійської Серії А, а у 2018 році вона стала медіапартнером іспанської Ла Ліги. І ось приємна для сотень тисяч гравців новина – рекламу 1xBet можна буде бачити під час трансляцій Ла Ліги й надалі, аж до завершення сезону 2023/24.
1xBet пролонгував медіаправа на рекламу в матчах Ла Ліги до 2024 року

1xBet пролонгував медіаправа на рекламу в матчах Ла Ліги до 2024 року

Рекламні інтеграції 1xBet будуть мати глобальний характер. Таким чином, бачити рекламу, а також робити ставки на матчі іспанської першості за найкращими умовами зможуть уболівальники з десятків країн світу.

За умовами угоди реклама 1xBet продовжить використовуватись на матчах елітного дивізіону чемпіонату Іспанії, а також Кубка Іспанії з футболу. Крім цього, назву букмекерського бренду можна буде побачити на віртуальних 3D-килимах під час матчів «Барселони», «Реала», «Атлетіко» та інших клубів Ла Ліги.

Представник 1xBet Алекс Соммерс так прокоментував продовження співпраці сторін:

Чемпіонат Іспанії – один із найсильніших у світі. Десятиліттями він привертає увагу мільярдів футбольних уболівальників всього світу. Бути частиною трансляцій ігор Ла Ліги – честь навіть для найвідоміших компаній. Тому, зрозуміло, ми дуже задоволені продовженням співпраці, яка триває вже не перший рік. Бренд 1xBet відомий у десятках країн світу, зокрема завдяки статусу офіційного глобального партнера «Барселони». Проте наші гравці роблять ставки не лише на матчі каталонців, а й на ігри інших команд. Вони знають, що з нами отримують можливість не лише заробити гроші, а й отримати унікальний спектр емоцій від причетності до успіхів улюблених команд. Ми впевнені, що так буде й надалі. Досвід роботи на глобальних ринках, що накопичила букмекерська компанія 1xBet, дозволяє нам пропонувати промоактивності, цікаві як фанам усього іспанського футболу, так і вболівальникам окремих клубів. А значить інтерес до Ла Ліги ще більше зростатиме з нашою допомогою.

1xBet продовжує політику співпраці з турнірами найвищого рівня. Це означає, що вже найближчим часом на клієнтів букмекера будуть чекати приємні новини та ще більше варіантів для ставок. Приєднуйтесь до 1xBet та заробляйте з найкращими!

Про компанію

БК 1xBet – провідна міжнародна ігрова та технологічна компанія з багаторічним досвідом роботи у своїй галузі. Вона показує потужну динаміку розвитку в беттинг-індустрії  та має офіси в Європі, Азії, Африці та Латинській Америці.

1xBet щомісяця пропонує своїм клієнтам кілька десятків тисяч подій з футболу як до матчу, так і в лайв-режимі. Компанія є офіційним глобальним партнером футбольного клубу «Барселона», а також офіційним спонсором трансляцій італійської Серії А.

1xBet претендує на перемогу в п’яти номінаціях премії EGR Nordics Awards

Букмекер 1xBet дарує Mercedes-AMG GT та інші призи в акції Champions League!

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт