Увійти

Мета в ставках: продуктивність і результат

19:06, 28 Червня 2019
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

«Рейтинг Букмекерів» продовжує порушувати різноманітні теми беттингу, а сьогодні пропонує обговорити з вами питання мотивації в ставках. У нашому матеріалі професійний гравець The Red розповість про те, як поставлена мета гравцем перед самим собою допомагає здійснювати більш зважені і продуктивні ставки.

Поділитися:

Мета в ставках: продуктивність і результат

Ставки на спорт давно існують на нашій планеті і будь-якому гравцеві або охочому почати цей шлях відомо про те, що жодних гарантій в цій справі немає. Можна бути наскільки завгодно впевненим в якомусь з варіантів ставки, але наша особиста впевненість не визначає результат матчу і не гарантує «прохід» ставки. У будь-якому виді спорту є маса додаткових факторів, які впливають на результат і які не можна передбачити.

Ми запропонуємо такий собі «амулет», за допомогою якого можна підвищити прохідність

Істинного рецепту для постійної перемоги над букмекерами просто не існує – в іншому випадку даний бізнес вже б давним-давно зник з земної кулі. Але сьогодні ми запропонуємо вашій увазі такий собі «амулет», за допомогою якого можна підвищити прохідність власних ставок, а разом з нею і частоту виграшів. Звучить це трішки фантастично, але є метод, використовуючи який ви і справді зможете підвищити % виграшних ставок в своєму особистому кабінеті за рахунок дещо зміненого підходу до вибору ставок в лінії. І називається він досить просто – «поставлена ​​мета».

Основна маса гравців, роблячи ставки, має на меті розбагатіти

Переважна кількість гравців в букмекерських конторах роблять ставки абсолютно бездумно і практично безцільно. Є ті, кому просто хочеться полоскотати собі нерви, але таким часто наплювати на гроші, які вони відносять букмекерам на тлі великих статків. Основна ж маса гравців, роблячи ставки, має на меті розбагатіти і обзавестися зайвими фінансами в кишені але подібне бажання занадто розмите і не має рамок і кордонів, що робить його неприродним і якимось порожнім.

Але не варто після успішної гри проти букмекера сліпо вірити в свою непереможність

А ось конкретизовані бажання дуже часто допомагають змінити підхід до гри на ставках і стати більш успішними в них. Правда в разі успішного походу до заповітної мети через ставки більшість таких щасливчиків занадто сильно починають вірити в свої успіхи і продовжують грати, втрачаючи мету і сліпо вірячи в те, що вони тепер володіють даром прогнозів підсумків різних матчів. Але це не так і не варто після успішної на дистанції гри проти букмекера сліпо вірити в свою непереможність.

Випадки феєричних виграшів вкрай рідкісні

Упевнений, що багато хто з вас, дорогі читачі, вже ставлять собі питання, про яку ж мету йдеться. Для кожного вона своя – хтось хоче купити собі новий дорогий телефон, хтось намагається зібрати грошей на переїзд і хоче скоріше здійснити дану витівку, а комусь хочеться знайти необхідну суму грошей, скажімо, на навчання або подорож своєї мрії. В такому випадку багато азартних гравців прагнуть отримати необхідну суму на своє бажання негайно, і в цьому і є їх головна помилка. Все та відразу отримати практично неможливо – випадки феєричних виграшів, коли за один раз експрес дає хороший прибуток, вкрай рідкісні.

На початку свого шляху я теж мріяв, щоб з одного насиченого експресу зірвати куш, поставивши копійки

Колись в юності, на початку свого ставочного шляху я теж мріяв про те, щоб з одного неймовірно насиченого подіями експресу, з захмарними підсумковим коефіцієнтом, зірвати куш, поставивши сущі копійки. Одного разу під час навчання, коли фінанси були обмежені, таким чином ледь не заробив собі на відпочинок – в експресі з коефіцієнтом 500, де були вгадані кілька нічийних результатів, не пройшла ставка на гол когось із фаворитів. Надалі я, само собою, намагався досягти успіху таким чином, але з часом зрозумів, що якщо і варто намагатися досягати якоїсь конкретної мети за допомогою ставок, то найкраще вибрати інший підхід, а саме запастися терпінням і ставити поступово і розмірено.

Якщо ви чогось дійсно хочете і маєте намір досягти цього за допомогою ставок на спорт, треба визначити підсумкову суму, якої ви хочете домогтися і почати йти до неї поступово, найкраще граючи ординарамм та періодично підвищуючи суми своїх ставок, але не намагатися грати ва-банк – при такому підході ви можете швидко позбутися своїх коштів і занадто часто починати свій шлях на вершину. І при такому розкладі можна піти в мінус, що ніяк не допоможе досягненню поставленої мети.

Ви не будете розкидатися по різних варіантах і навчитеся знаходити ставки з високою ймовірністю проходу або справжні валуї

При виборі такого шляху досягнення своєї мети ви починаєте мислити зовсім інакше щодо кожної бажаної ставки – тепер ви будете зважувати кожен вибір більш серйозно і відповідально, розглядаючи більше нюансів стосовно до кожної гри. На тлі цього у вас, швидше за все, знизиться кількість ставок, і скоротиться потік безглуздих варіантів. На тлі цього підвищиться якість самих ставок і їх прохідність – адже тепер ви не будете розкидатися по різних варіантах, перестанете постійно збирати безглузді експреси і навчитеся знаходити ставки з високою ймовірністю проходу або справжні валуї. Крім того, на тлі такої гри у вас виробиться дисципліна в ставках на спорт, яка допоможе вам у подальшому беттингу.

Регулярний смак перемог обов’язково збудить апетит до зваженої гри

При правильному і спокійному підході до своєї мети через ставки на спорт % виграшів обов’язково підвищиться за рахунок грамотного підходу до ставок. А регулярний смак перемог обов’язково збудить у вас апетит до зваженої гри на ставках і дозволить закласти необхідний фундамент для цього. Головне в подальшому не зірватися на колишню безладну гру і тоді, після успішного походу до поставленої мети, ви зможете і надалі частіше бути успішним і мати додаткові кошти. Нехай і не завжди (не забуваємо, що ставки – синонім непередбачуваності), але набагато частіше, ніж раніше.

Ставте перед собою певні цілі, яких можна досягти

Повірте і почніть грати більш обдумано і виважено, не прагнучи зірвати куш однією копійчаною ставкою і не маючи ілюзій, що ви справжній геній в прогнозуванні. Ставте перед собою певні цілі, яких можна досягти за допомогою ставок на спорт, і йдіть до них поступово і не поспішаючи, не намагаючись грати на випередження. Запасіться терпінням і включайте логіку, і тоді до вас прийде успіх. Будьте певні!

У коментарях до матеріалу діліться своєю думкою з цього приводу і розповідайте про ті цілі, яких вдалося досягти саме за допомогою ставок на спорт.

Опубліковано у: Поради гравцям, Вибір редакції
Поділитися:
Схожі записи
Стратегія ставок на футбол в режимі live
19:06, 28 Червня 2019
Інформація про ставки типу «грошова лінія»: що це таке?
19:06, 28 Червня 2019
Розрахунок сум ставок як мірило успіху на ринку
19:06, 28 Червня 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія