Увійти

«Тоттенхем» – «Манчестер Сіті». Прогноз і ставка Максима Кравця

14:01, 31 Січня 2020
Максим Кравець
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Прогнозист «Рейтингу Букмекерів», член команди трейдерів букмекерської компанії Favbet і професійний букмекер Максим Кравець склав прогноз на матч англійської Прем’єр-ліги «Тоттенхем» – «Манчестер Сіті».

Поділитися:

Інтрига в чемпіонаті Англії вже практично зникла. «Ліверпуль» демонструє фантастичну стабільність і виграє у конкурентів уже цілу вічність. А Favbet навіть не став чекати завершення чемпіонату, а достроково виплатив виграш всім, хто ставив на чемпіонство «Ліверпуля»!

Проте, «Манчестер Сіті» не має права здаватися і буде боротися до кінця. У найближчому турі «Містяни» зустрінуться в гостях з «Тоттенхемом». Лондонці йдуть на 6-му місці, але ще не втрачають надій поборотися за топ-4. Хоча ситуація у «Шпор» складна – до кінця сезону вилетів найкращий бомбардир і лідер команди Харрі Кейн, а ключовий півзахисник Крістіан Еріксен перейшов до міланського «Інтера».

У першому колі «Тоттенхем» зіграв 2:2 на полі «Манчестер Сіті» і вдома також спробує як мінімум не програти. Останні домашні матчі «шпор» з командами з топ-4 завершувалися сухими поразками і не дивно, що експерти вважають «Ман Сіті» фаворитом матчу. Навіть незважаючи на домашню поразку «Сіті» у другому матчі Кубка Ліги від «МЮ». Вона ні на що не вплинула, команда Гвардіоли пройшла далі, але сам факт, що «Ман Сіті» пішов з поля без забитого голу – насторожує.

А з огляду на всі проблеми «Тоттенхема» в атаці та обережний стиль Жозе Моурінью, припустимо, що на нас чекає досить акуратна гра, в якій буде забито не більше 3 м’ячів

Ординар: Виграш
АПЛ. 25-й тур
18:30/2 лют
«Тоттенхем» – «Манчестер Сіті»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на АПЛ (Англійська Премʼєр-Ліга)
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:01, 31 Січня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:01, 31 Січня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:01, 31 Січня 2020
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
14:01, 31 Січня 2020
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
14:01, 31 Січня 2020
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
14:01, 31 Січня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія