Увійти

Ставки на тотали: у Римі та Берліні забиватимуть

20:05, 11 Травня 2021
Анатолій Плохотнюк
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

В рамках постійної рубрики «Рейтингу Букмекерів» «Ставки на тотали» ми розглянемо матч Серії А «Лаціо» – «Парма» та фінал Кубку Німеччини «РБ Лейпциг» – «Боруссія» Дортмунд.

Поділитися:

«Лаціо» – «Парма»

У 36-му турі італійської Серії А римський клуб, який все ніяк не скористається помилками конкурентів у боротьбі за вихід до Ліги чемпіонів, прийматиме «Парму». «Біло-блакитні» цими вихідними несподівано поступились у Флоренції «Фіорентині», котру веде за собою Душан Влахович – трансферна ціль багатьох топ-клубів Європи. От і Пепе Рейна не зумів уберегти свої ворота від зазіхань серба – той забив по голу у кожному з таймів, принісши своїй команді перемогу 2:0. «Орли» займають поточну шосту позицію, відстаючи від четвертого «Наполі» на 6 очок, однак мають гру в запасі.

«Парма» вже давно змирилася з тим, що наступний сезон розпочинатиме у Серії В. «Хрестоносці» грають розкуто, результативно, не озираючись на результат. Так, тільки в одному з останніх семи поєдинків команди було забито менш як 4 голи. У неділю «жовто-сині» у такому ж стилі програли вдома «Аталанті» з рахунком 2:5, причому влаштували «веселу» кінцівку зустрічі – за останні чверть години ігрового часу було забито 5 голів.

У нинішньому сезоні суперники зіграли вже два матчі й в обох «Лаціо» здобув перемоги. На «Енніо Тардіні» гості виграли з рахунком 2:0, а через 10 днів у 1/8 фіналу національного кубка в Римі – 2:1.

Сумнівів у черговому успіху римського клубу нема ніяких – команда виграла вдома одинадцять поєдинків поспіль. Поставити ж пропоную на результативність господарів поля. Менш як 3 голи у попередніх п’яти домашніх матчах «Лаціо» забив тільки «Спеції». «Парма» пропускала більш ніж 2 у п’яти з шести останніх зустрічей. Отже, мій вибір – ІТ1Б (2.5).

«РБ Лейпциг» – «Боруссія» Дортмунд

«Бики» та «джмелі» зіграють вдруге за останній тиждень. У суботу «Боруссія» у Дортмунді виграла у матчі чемпіонату з рахунком 3:2. Господарі поля забивали на початку кожного з таймів, але за чверть години до фінального свистка дозволили гостям зрівняти рахунок. Втім, за відсутності травмованого Холанда лідерські функції взяв на себе Санчо, який й забив переможний гол на 87-й хвилині.

У Бундеслізі команди розділяють шість очок. «РБ Лейпциг» вже забронював собі участь у Лізі чемпіонів наступного сезону. Дортмундці ж у боротьбі з «Вольфсбургом» та «Айнтрахтом» визначать «третього зайвого», котрий візьме старт у Лізі Європи.

«Бики» перемагали «чорно-жовтих» тільки на початку своїх виступів у вищому дивізіоні Німеччини – у 2016 та 2017 роках. П’ять з шести попередніх поєдинків суперників по фіналу завершились на користь «Боруссії», а у трьох з чотирьох останніх було забито не менш як 4 голи.

Ставлю на те, що й у четвер ми побачимо цікавий та результативний футбол. На «банальний» букмекерський «верх» пропонують цікавий коефіцієнт 1,80. Чому б не перевірити?

Ординар: Програш
Серія А. 36-й тур
21:45/12 тра
«Лаціо» – «Парма»
Ординар: Виграш
Кубок Німеччини. Фінал
21:45/13 тра
«РБ Лейпциг» – «Боруссія» Дортмунд

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Кубки (національні), Прогнози на Серію А, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
20:05, 11 Травня 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
20:05, 11 Травня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
20:05, 11 Травня 2021
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
20:05, 11 Травня 2021
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
20:05, 11 Травня 2021
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
20:05, 11 Травня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія