Увійти

Щоденний експрес: граємо коефіцієнт 3.11

16:03, 28 Березня 2019
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Закінчилась міжнародна пауза на матчі збірних. Повертаємось тепер поступово до баталій у топ-чемпіонатах. Цієї пятниці пропоную завітати на стартові матчі нових турів у Лізі 1 та Прімері. Спочатку відвідаємо двобій нещодавніх представників Франції у єврокубках, які після вильоту звідти повністю зосереджені на вирішенні питань у першості. Далі завітаємо на цікаву дуель каталонців проти басків, де прогнозуємо наперекір сподіванням букмекерів побачити більше двох голів у грі. Граємо двійник із коефіцієнтом 3.11.

Поділитися:

«Ренн» – «Ліон»

Господарі продовжують вести боротьбу за потрапляння у четвірку кращих команд Ліги 1. Шкода, але «Ренн» провалив старт чемпіонату, тому тепер наздогнати «Марсель» чи обійти «Реймс» із «Сент-Етьєном» буде дуже складно. Простіше набагато «Ліону», який намагається утримати третю сходинку і випередити «Лілль», щоб фінішувати другим.

У першій очній зустрічі сьогоднішніх суперників на «Парк Олімпік Ліон» було зафіксовано сенсаційну перемогу гостей 2:0. Чесно кажучи, «Ліон» не заслуговував на поразку в тій грі, але воротар «Ренна» Діало спіймав справжній кураж – сенегалець здійснив вісім сейвів! Тепер «Ліон» вирушає до «Ренна» із думками про реванш.

Якщо поглянути на статистику господарів у рідних стінах, то ми помітимо безпрограшну серію із чотирнадцяти матчів! Розкішний показник для восьмої команди чемпіонату. Але підопічні Жульєна Штефана досить часто пропускають при цьому. Так із вищезгаданих 14-ти поєдинків рівно половина завершились «сухо» і були здебільшого вони проти значно слабших суперників. «Ренн» неодмінно засмучували колективи на зразок «Нанта», «Лілля», «Марселя» чи «ПСЖ». Крім того, господарям не допоможе ціла купа травмованих гравців. У «Ліона» всі ключові виконавці у строю. Колектив Генезіо лише двічі із десяти останніх виїздів не забивав. Гадаю, є сенс перевірити позицію «обидві заб’ють» за коефіцієнт 1.62 від БК «Парі-Матч».

«Жирона» – «Атлетік»

Зустрічі каталонців проти басків додають особливого інтересу до гри. Кожна команда відзначається своєю непоступливістю та бажанням домінувати на полі. Сьогодні нас очікує саме така битва. Більше того, це буде лише четверта очна дуель суперників у рамках Прімері, а три попередні вигравала команда-господар.

«Жирона» слідом за «Хетафе» та «Алавесом» є черговим відкриттям нинішнього сезону Прімери. Банда Сакрістана має цілком реальні шанси поборотися за місця у шістці найкращих і потрапити у Лігу Європи 2019/20. Відзначу розкішну лінію атаки «Біло-червоних»: попереду діють Порту – Стуані – Гарсія, які на трьох забили 27 голів у Прімері! Дуже швидкі, холоднокровні та заряджені на пресинг виконавці.

«Атлетік» із приходом нового тренера по-справжньому заграв. Підопічні Гарітано зазнали усього двох поразок із десяти попередніх матчів, обидві у гостях. Дійсно, саме на полях суперників баски втрачають той запал, який допомагає їм на «Сан Мамесі» класти на лопатки «Атлетіко Мадрид», «Бетіс» чи «Севілью». В будь-якому разі, захисту «Жироні» також буде непросто зупинити креативного Вільямса чи небезпечного Муньяїна.

Мені здається, що сьогодні мають бути забиті голи. Недарма я згадував про такі результативні лінії нападу обох опонентів. Крім того, у середньому і «Жирона», і «Атлетік» цього сезону відзначаються 1.2 голом за гру. Переконаний, для нашого двійничка підійде розхідний варіант «тотал більше 2» за відмінний коефіцієнт 1.92.

Експрес: Програш
Ліга 1, 30-й тур
21:45/29 бер
«Ренн» – «Ліон»
Прімера, 29-й тур
22:00/29 бер
«Жирона» – «Атлетік»
Підсумковий
к:
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу 1, Прогнози на Прімеру, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
16:03, 28 Березня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
16:03, 28 Березня 2019
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:03, 28 Березня 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:03, 28 Березня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
16:03, 28 Березня 2019
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
16:03, 28 Березня 2019
Комментарии (1)
Написати коментар
Коментарі 1
Повна версія