Увійти

Щоденний експрес: граємо коефіцієнт 2.79

13:04, 26 Квітня 2018
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Сьогодні завітаємо до Бундесліги та Прімери. Спочатку підтримаємо «Хоффенхайм», який у рідних стінах прийматиме «Ганновер». Господарі набрали фантастичну форму і продовжують боротьбу за потрапляння в зону Ліги чемпіонів. У Іспанії варто очікувати на перемогу «Севільї». Андалусійцям терміново потрібні три очки у зустрічі проти «Леванте», адже вони ризикують залишитись без єврокубків на сезон 2018/19.

Поділитися:

«Хоффенхайм» – «Ганновер»

Хлопці Хуліана Нагельсманна вже вісім матчів поспіль не знають гіркоти поразок – шість перемог і дві мирові. Більше того, «Хоффе» забивав у середньому 2,5 голів за матч у цей успішний проміжок часу. Такі позитивні результати дозволяють «Синьо-білим» всерйоз розраховувати на потрапляння в ТОП-4 і виступити у Лізі чемпіонів. Їм залишилось зіграти проти «Ганновера», «Штутгарта» та «Боруссії» Дортмунд. Матчі проти «Ганновера» та «Штутгарта» не повинні стати провальними, тому в них колектив Нагельсманна налаштований взяти максимальну кількість очок. На мою думку, останній домашній поєдинок проти «Бджіл» стане вирішальним. А поки рекомендую зіграти варіант «перемога «Хоффенхайма» з форою (-1)» за коефіцієнт 1.44 від БК «Парі-Матч» із можливістю повернення. «Ганновер» ще жодного разу в історію не виграв на «Рейн-Некар-Арені» і вже практично гарантував собі збереження прописки у Бундеслізі на наступний сезон, тому особливої мотивації не має, на відміну від господарів.

«Леванте» – «Севілья»

Андалусійці востаннє вигравали у Прімері на початку березня. Від тоді «Севілья» програла чотири матчі та тричі зіграла у нічию. Така негативна серія призвела до втрати позицій у турнірці. Підопічні Монтелли опустилися із п’ятої сходинки на сьому, яку теж ризикують втратити і не зіграти у євро кубках наступного сезону. «Леванте» вже практично вирішив завдання збереження прописки у еліті. Валенсійці випереджають «Депортіво» на дев’ять очок і точно повинні брати очки у наступній зустрічі проти «Леганеса» або ж сподіватися на провал «Депора», що більш ймовірніше. Але головним фактором слід вважати мотивацію гостей. «Севілья» не має ніяких кадрових втрат, а у господарів не зіграють аж сім виконавців. Більше того, попереду в «Севільї» складні матчі проти «Реала» та дербі з «Бетісом», тому їм як кисень потрібні три очки у Валенсії. «Жирона» та «Хетафе» у будь-який момент можуть обійти «Севілью». Гадаю, що чорна серія нарешті перерветься і андалусійці виграють. За дану позицію пропонують коефіцієнт 1.94.

Експрес: Програш
Бундесліга, 32-й тур
21:30/27 кві
«Хоффенхайм» – «Ганновер»
Прімера, 35-й тур
22:00/27 кві
«Леванте» – «Севілья»
Підсумковий
к:
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Бундеслігу, чемпіонат Німеччини, Прогнози на Прімеру, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
13:04, 26 Квітня 2018
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка Максима Гіленка
13:04, 26 Квітня 2018
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
13:04, 26 Квітня 2018
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
13:04, 26 Квітня 2018
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
13:04, 26 Квітня 2018
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
13:04, 26 Квітня 2018
Коментарі
Написати коментар
Повна версія