Увійти

«Шахтар» – «Маккабі»: прогноз і ставка. Наздогнати та перегнати…Шотландію

19:02, 24 Лютого 2021
Анатолій Плохотнюк
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Донецький «Шахтар» у матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи із «Маккабі» вирішуватиме доволі просту задачу – не розгубити перевагу, завойовану тиждень тому. Гол Тете у компенсований час першої зустрічі зробив шанси ізраїльського клубу на вихід до наступного раунду суто теоретичними. Адже ставити на прохід «Маккабі» із коефіцієнтом від 10 до 23 можуть тільки справжні відчайдухи. Пропоную повірити в наших, «зарядивши» на їх перемогу.

Поділитися:

«Шахтар»

У Тель-Авіві гості довели, що недарма букмекери віддавали їм перевагу. Вже у 1-му таймі Алан Патрік відкрив рахунок, скориставшись передачею Матвієнка. Після перерви «гірники» вже грали з позиції сили, другим голом фактично забезпечивши собі участь у 1/8 фіналу другого за рангом євротурніру. У суботу донецький клуб з таким же рахунком 2:0 переміг «Рух». На перших хвилинах гри Тете вийшов сам на сам з голкіпером гостей, обіграв його й відправив м’яч у порожні ворота. У другій половині зустрічі головний арбітр призначив доволі суперечливий, судячи з картинки, пенальті, який чітким ударом у нижній кут реалізував Майкон.

«Шахтар» пропускав тільки в одному домашньому матчі групового турніру Ліги чемпіонів, але ж одразу 6 разів (від менхенгладбаської «Боруссії»). Зіркові футболісти «Інтера» та мадридського «Реалу» ворота юного Трубіна вразити не змогли.

«Маккабі»

В Ізраїлі цими вихідними проходили матчі 1/16 фіналу національного кубка. «Маккабі» на виїзді здолав «Хапоель» з Беер-Шеви з мінімальним рахунком. Єдиний гол у середині 2-го тайму забив Дор Перец.

Єдину гостьову перемогу у групі I Ліги Європи «жовті дияволи» здобули у Туреччині над «Сівасспором». Господарі поля забили на 55-й хвилині, але після вилучення захисника пропустили двічі (1:2). Іспанський «Вільярреал» ізраїльтян вдома розгромив (4:0), а «Карабах» у Баку зумів втримати нічийний рахунок 1:1.

Які ж думки в мене перед другим матчем чемпіонів України та Ізраїлю? По-перше, вважаю, що «помаранчево-чорні» продовжать свою серію без пропущених голів у 2021 році. «Маккабі» взагалі небагато забиває, та й у першій зустрічі не здивував атакувальними діями. По-друге, не чекаю від нашого поєдинку високої результативності. Гадаю, що господарі поля намагатимуться заощадити сили на протистояння з «Зорею». Й наостанок, чекаю, що «Шахтар» все ж переможе, вкотре зробивши свій «вклад» у таблицю коефіцієнтів УЄФА, де заочну боротьбу за 11-ту позицію ведуть Україна та Шотландія.

Ординар: Виграш
Ліга Європи. 1/16 фіналу. 2-й матч
19:55/25 лют
«Шахтар» – «Маккабі»

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу Європи, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
19:02, 24 Лютого 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
19:02, 24 Лютого 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
19:02, 24 Лютого 2021
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
19:02, 24 Лютого 2021
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
19:02, 24 Лютого 2021
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
19:02, 24 Лютого 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія