Увійти

«Сельта» – «Барселона». Прогноз і ставка Олександра Шовковського

12:06, 26 Червня 2020
Рейтинг Букмекерів
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Легендарний український воротар, колишній гравець київського «Динамо» та збірної України, а нині тренер воротарів у національній команді Олександр Шовковський дав прогноз для компанії Parimatch на матч Прімера «Сельта» – «Барселона».

Поділитися:

«Барселона» увійшла в фазу раціонального футболу, коли на перший план виходить результат, а голи перетворюються на проблему. Зважаючи на щільний календар, втому лідерів і слабкі виступи на виїзді, каталонцям буде непросто і у Віго. Тим більше, що «Сельта» досі не вирішила питання з пропискою в еліті на наступний сезон.

Форма «Сельта»

Галісійський клуб після поновлення сезону грає вдало. Після домашньої поразки від «Вільярреала» (0:1), була гостьова нічия з «Вальядолідом» (0:0), розгромна перемога над «Алавесом» (6:0) і перемога на виїзді над «Реал Сосьєдад» (1:0). «Сельта» посідає 16-е місце, від зони вильоту її відділяє 7 очок.

Вдома команда Оскара Гарсії грає впевнено – лише одна поразка у 8 останніх матчах. В повному порядку і захист «Сельти». Вона зіграла насухо 6 з 7 останніх поєдинків.

Новини «Сельта»

Розгромна перемога над «Алавесом» (6:0) стала для клубу найбільшою перемогою в чемпіонаті Іспанії з грудня 1954 року. Тоді «Сельта» обіграла «Атлетіко» (8:1). Також рахунок 4:0 в першому таймі став для «Сельти» найбільшим з сезону-1998/99.

Форма «Барселона»

В Ла Лізі «Барса» не програє вже 5 матчів (4 перемоги і нічия). Саме після нічиєї в Севільї (0:0) команда Кіке Сетьєна втратила перше місце і тепер не все залежить від результатів каталонців. Вони змушені увесь час дивитися на «Реал».

В останньому турі «Барселона» дуже важко обіграла «Атлетік» (1:0). Мессі і компанії було складно пройти вишколений і жорсткий захист басків. Вкотре нагадаємо і про проблеми каталонців у виїзних матчах цього сезону – 5 поразок і 4 нічиї. Загалом, «Барселона» втратила на чужих полях вже 23 очки.

Новини «Барселона»

Півзахисник Артур може продовжити кар’єру в «Ювентусі». Італійський клуб готує фінальну пропозицію щодо трансферу бразильця. Попередня пропозиція – 80 млн євро і збільшення зарплати вдвічі. Раніше Артур відмовляв «Юве», але нині він вже готовий переїхати в Турин і дав добро агентам на переговори.

«Сельта» – «Барселона». Статистика зустрічей

Галісійський клуб – непростий суперник для «Барселони». З останніх 10 матчів каталонці виграли половину і всі на своєму полі. Тричі команди грали внічию і два рази перемогла «Сельта». В минулому сезоні суперники обмінялися перемогами. «Барселона» виграла вдома (2:0), у Віго «Сельта» взяла реванш (2:0).

В першому колі сезона-2019/20 каталонці розбили суперника на «Камп Ноу» (4:1). Хет-трик в активі Мессі, ще один м’яч забив Бускетс. У гостей відзначився Оласа.

«Сельта» – «Барселона». Коефіцієнти

Parimatch оцінив перемогу «Барселони» в 1.6. Ставка на перемогу господарів – 5.6. «Сельта» не програє (1Х) – 2.4. Нічия – 4.3. Нічия в першому таймі – 2.4. Перемога «Барселони» в першому таймі – 2.1. Перемога «Барселони» в другому таймі – 1.9. Перемога «Барселони» в один м’яч – 3.5.

Аналітики прогнозують середню результативність. ТБ 2.5 – 1.8, ТБ 3 – 2.4. ТБ 1.5 в першому таймі – 2.6. Обидві команди заб’ють – 1.8. Щодо низових ставок, то ТМ 2.5 – 2, ТМ 3 – 1.6.

Індивідуальні показники забитих м’ячів: ІТБ 1.5 «Барселони» – 1.6. ІТМ 1.5 «Барселони» – 2.1. ІТБ 1 «Сельти» – 2.6. «Барселона» заб’є першою – 1.4. «Сельта» не заб’є – 2.3. «Барселона» не заб’є – 5.7.

«Сельта» – «Барселона». Сильні та слабкі сторони

Зараз для «Сельти» кожне очко на вагу золота. Клуб з Віго досі у небезпечній зоні, тому головний тренер Оскар Гарсія робить ставку на дисципліну, відбір м’яча і пресинг. Розгромна перемога над «Алавесом» і успіх в Сан-Себастьяні засвідчили, що у команди є кому створювати моменти (Рафінья, Денис Суарес, Бельтран) і є кому забивати (Аспас, Міна, Ноліто).

Також «Сельта» чудово налаштовується на грандів. Варто згадати, що у Мадриді галісійці зіграли 2:2 з «Реалом», продемонструвавши і настрій, і інтелект.

Після важкої перемоги над «Атлетіком» (1:0) Кіке Сетьен озвучив головні недоліки в грі: багато невиправданих втрат м’яча, багато програних єдиноборств, прямолінійність в атаці. При цьому він нагадав, що команда не пропускає вже п’ять матчів поспіль. І дійсно, після рестарту сезону ключові захисники «Барси» Піке, Альба і Ленгле демонструють вражаючу форму. Без помилок грає і голкіпер тер Штеген.

Якщо говорити про форму гравців атаки, то наразі немає претензій лише до Мессі. Суарес і Грізманн багато бездумно бігають, Відаль і Артур недопрацьовують. За словами Сетьєна, він буде більше довіряти юним Фаті і Пучу, які здатні одразу додавати гостроти.

«Сельта» – «Барселона». Статистика

«Сельта» – «Барселона» . Прогноз

«Барселона» здобуде чергову невидовищну перемогу. Все вирішить або геній Мессі, або нарешті прокинуться Суарес і Грізманн. Господарі дадуть бій, але каталонці добре прокачали на карантині гру в захисті, тому не дозволять «Сельті» хазяйнувати біля своїх воріт.

Ординар: Програш
Прімера
18:00/27 чер
«Сельта» – «Барселона»
Рубрики: Прогнози партнерів, Прогнози Parimatch
Види спорту: Прогнози на Прімеру, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
12:06, 26 Червня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
12:06, 26 Червня 2020
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:06, 26 Червня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:06, 26 Червня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:06, 26 Червня 2020
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
12:06, 26 Червня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія