Увійти

«Рух» – «Маріуполь»: прогноз і ставка. «Азовці» в Полтві не потонуть

18:11, 19 Листопада 2020
Анатолій Плохотнюк
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

У першому матчі 10-го туру УПЛ один з аутсайдерів турніру прийматиме середняка першості. Львів’яни є одним з двох дебютантів вищого дивізіону, які ще не перемагали. «Маріуполь» же наразі займає 8-ме місце в турнірній таблиці. В попередніх 5-ти матчах «азовці» здобули лише одну перемогу, хоча й забивали в 4-х останніх. Гадаю, що безвиграшна серія «Руха» продовжиться, але й гості навряд чи здобудуть переконливу перемогу.

Поділитися:

«Рух»

8 листопада «Рух» приймав «Інгулець». Дві команди, які піднялися до УПЛ з Першої ліги, намагалися здобути першу на вищому рівні перемогу в особистому протистоянні. Гості відкрили рахунок після того, як Копина у власному штрафному майданчику порушив правила на Сітчінаві, а Младен Бартулович реалізував пенальті. Наприкінці тайму захисник «червоно-жовтих» Кучеренко побачив перед собою другу жовту картку й залишив своїх товаришів у меншості. Реалізувати чисельну перевагу «Руху» вдалося вже після перерви. Спочатку Мисик замкнув передачу Бойчука, а згодом Кондраков розвів м’яч та Кринського по різних кутах ударом з 11-метрової позначки. Однак, практично відразу ж Олександр Козак вдало зіграв на добиванні, зрівнявши рахунок (2:2). За більш ніж пів години ігрового часу, який залишався до фінального свистка, команди більше не забивали.

У 5-ти домашніх матчах «чорно-жовті» тричі зіграли унічию (з «Шахтарем» (1:1), «Львовом» (0:0) й «Інгульцем») та програли «Колосу» (1:2) й київському «Динамо» (0:2).

«Маріуполь»

Підопічні Остапа Маркевича у 9-му турі також втратили очки, зігравши у результативну нічию 3:3 з «Олімпіком». Гості надзвичайно активно розпочали матч, вже до 10-ї хвилини втративши дві можливості для того, щоб відкрити рахунок. «Олімпійці» відповіли ударом Шахаба у поперечину у середині тайму. Через декілька хвилин Сікан перевірив на міцність бокову стійку, пробивши головою після подачі з кута поля. Перший гол забив Беніто, якому захисники дозволили зіграти на добиванні після сейву голкіпера. На останніх хвилинах першої половини зустрічі гості двічі реалізували пенальті (1:2). За 20 хвилин до фінального свистка Танковський влучно пробив з-за меж штрафного майданчика й, здавалося, приніс перемогу своїй команді. Проте, Політило спочатку скоротив різницю у рахунку, а у доданий час Беніто з Каргбо при повному потуранні захисників «Маріуполя» розіграли останню в матчі гольову комбінацію (3:3).

З початку чемпіонату «азовці» грають виключно на виїзді, тому, напевне, вже звикли до такого графіку. У 3-х останніх турах вони не вигравали, зігравши унічию з «Інгульцем» (1:1) й «Олімпіком» та поступившись «Шахтарю» (1:4).

Єдина до сьогодні зустріч команд датована минулим роком. Тоді гостьову перемогу з мінімальним рахунком 1:0 у 1/16 фіналу національного кубка здобув «Маріуполь».

Очікую у нашому поєдинку на запеклу боротьбу. «Рух» тільки 1 з 5-ти домашніх матчів програв з різницею більш ніж у 1 гол, причому Жерсон Родрігес другий гол киян забив на 90-й хвилині. «Азовці»на виїзді програли «Олександрії», «Шахтарю» та «Колосу». Три перемоги (над «Зорею», «Дніпром-1» та «Минаєм») були із мінімальною перевагою (1:0, 2:1 та 1:0 відповідно). Ще 3 матчі «Маріуполь» завершив унічию. Тож, зважаючи на вищевикладене, пропоную поставити на перемогу гостей у 1 гол або нічию.

Ординар: Виграш
УПЛ. 10-й тур
19:00/20 лис
«Рух» – «Маріуполь»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на УПЛ, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
18:11, 19 Листопада 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
18:11, 19 Листопада 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
18:11, 19 Листопада 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
18:11, 19 Листопада 2020
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:11, 19 Листопада 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:11, 19 Листопада 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія