Увійти

«Рома» – «Лаціо». Прогноз Юрія Шевченка

10:04, 30 Квітня 2017
Юрій Шевченко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Прогнозом на матч Серії А між «Ромою» та «Лаціо» ділиться Юрій Шевченко, відомий в Україні фахівець з італійського футболу, автор сайту SportArena.com і ведучий шоу «Камонплей!» на радіо «Аристократи».

Поділитися:

«Ми переможемо 2:0», – впевнено заявляє Франческо Тотті. Легендарний капітан навряд чи зіграє важливу роль в черговому римському дербі, але його впевненість в силах «Роми», звісно, важлива для тих партнерів, які вийдуть на поле. Нічия «Ювентуса» з «Аталантою» подарувала «Вовкам» ілюзорну надію на скудетто – всі розуміють, що шансів небагато, але спробувати треба.

«Лаціо», як вже не один раз підкреслювали представники клубу, свій скудетто вже виграв. «Орли» вийшли в фінал Кубку Італії та займають четверте місце – ніхто не чекав від команди настільки вдалого сезону. Прикрасити його хотілося б першою перемогою над «Ромою» в чемпіонаті за п’ять років, але статистика нагадує, що з того часу у семи дербі «Лаціо» забив лише п’ять голів.

Інша справа – Кубок. Виграш в фіналі 2013-го пам’ятатимуть завжди, а цього сезону «Лаціо» вибив «Рому» в півфіналі, поставивши хрест на планах Лучано Спаллетті виграти з «Джаллороссі» хоча б якийсь трофей.

На «Олімпіко» в цьому чемпіонаті «Рома» програла лише «Наполі» – на початку березня. Після того матчу «Вовки» втратили очки один раз, зігравши внічию з «Аталантою». «Лаціо» тягне за собою Чіро Іммобіле, який минулого тижня допоміг знищити «Палермо» 6:2, але у «Роми» є одразу дві відповіді: Едін Джеко та Мохамед Салах. Здається, усі козирі на руках «Джаллороссі», які спробують створити хоча б видимість інтриги у боротьбі з «Юве». На перемогу «Роми» PariMatch дає коефіцієнт 2.00.

Ординар: Програш
Серія А
13:30/30 кві
«Рома» – «Лаціо»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на Серію А
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
10:04, 30 Квітня 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
10:04, 30 Квітня 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
10:04, 30 Квітня 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
10:04, 30 Квітня 2017
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:04, 30 Квітня 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:04, 30 Квітня 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія