Увійти

«РБ Лейпциг» – «Баварія»: прогноз і ставка Олександра Шовковського

11:04, 2 Квітня 2021
Рейтинг Букмекерів
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Легендарний український воротар, колишній гравець київського «Динамо» та збірної України, а нині тренер воротарів у національній команді Олександр Шовковський дав прогноз для компанії Parimatch на матч Бундесліги «РБ Лейпциг» – «Баварія».

Поділитися:

Головний матч другого кола в Бундеслізі. Якщо «РБ Лейпциг» переможе і зменшить відставання від «Баварії» до одного очка, матимемо максимально рівну боротьбу за чемпіонство.

Форма «РБ Лейпцига»

Команда в минулому турі в гостях обіграла «Армінію» (1:0) і продовжила свою серію без поразок в чемпіонаті до 8 ігор (7 перемог, 1 нічия). Відставання «РБ Лейпциг» від «Баварії» перед очним поєдинком – 4 очки. Перемога дозволить команді Юліана Нагельсманна впритул наблизиться до свого конкурента в боротьбі за чемпіонство.

«РБ Лейпциг» виграв 10 з 13 попередніх домашніх поєдинків в Бундеслізі. Також у «РБ Лейпциг» найкраща оборона цього сезону в Бундеслізі. Команда в 26 матчах пропустила лише 21 гол.

Новини «РБ Лейпцига»

«Ліверпуль» може придбати захисника «РБ Лейпциг» Ібраїму Конате. 21-річний футболіст вже пройшов деякі медичні тести для переходу в англійський клуб. «Ліверпуль» близький до покупки француза, в контракті якого з «РБ Лейпциг» прописана опція викупу за 40 млн євро. У цьому сезоні футболіст зіграв 9 матчів в Бундеслізі і забив один гол.

Форма «Баварії»

«Баварія» може виграти Бундеслігу вдев’яте поспіль і в 30-й раз з моменту заснування турніру. Команда Ганса-Дітера Фліка в минулому турі обіграла вдома «Штутгарт» (4:0) і продовжує лідирувати в турнірній таблиці. Відрив від «РБ Лейпциг» – 4 очки.

«Баварія» виграла 4 попередні зустрічі в Бундеслізі із загальним рахунком 16:4. Мюнхенський клуб в цьому чемпіонаті зазнав лише 3 поразки, і всі вони сталися у виїзних матчах. Також в активі команди Фліка 78 голів після 26 турів. «Баварія» може побити рекорд результативності Бундесліги, що належить їй же (101 гол в сезоні-1971/72), якщо заб’є в останніх 8 турах 23 м’ячі.

Новини «Баварії»

Нападник Роберт Левандовські отримав травму в розташуванні збірної Польщі. Форвард пошкодив зв’язки коліна і пропустить близько чотирьох тижнів. Таким чином, крім матчу з «РБ Лейпциг» 32-річний форвард не зможе зіграти проти «ПСЖ» в 1/4 фіналу ЛЧ. У цьому сезоні форвард забив 35 голів і зробив 6 результативних передач в 25 матчах Бундесліги.

«РБ Лейпциг» – «Баварія». Статистика зустрічей

З 10 останніх матчів між суперниками «Баварія» виграла 5 (4 нічиї, 1 поразка). Поряд з цим три останні очні зустрічі команд завершились внічию. Зокрема, і поєдинок цього сезону в Бундеслізі. В Мюнхені суперники зіграли внічию 3:3 (Мусіала, Мюллер-2 – Нкунку, Клюйверт, Форсберг). Відзначимо також, що «Баварія» не може обіграти «РБ Лейпциг» в гостях у рамках Бундесліги з травня 2017 року.

Головний тренер «РБ Лейпциг» Юліан Нагельсманн протистояв «Баварії» в 9 матчах і не програв 6 з них (2 перемоги, 4 нічиї). Обидві перемоги Нагельсманн здобуті ще в якості наставника «Гоффенгайма», а ось біля керма «РБ Лейпциг» він у мюнхенського клубу ще не вигравав.

«РБ Лейпциг» – «Баварія». Коефіцієнти

Parimatch ставить на перемогу «Баварія» – 2.4. Перемога «РБ Лейпциг» – 2.8. Подвійний шанс «РБ Лейпциг» (1Х) – 1.6. Подвійний шанс «Баварія» (Х2) – 1.4. Нічия – 3.7. Перемога «Баварії» в першому таймі – 2.9. Перемога «РБ Лейпциг» в першому таймі – 3.1. Нічия в першому таймі – 2.5. «Баварія» виграє другий тайм – 2.6. «РБ Лейпциг» виграє другий тайм – 2.9. «Баварія» виграє обидва тайми – 6.6. «РБ Лейпциг» виграє обидва тайми – 7.7. «Баварія» переможе і не пропустить – 4.9. «РБ Лейпциг» переможе і не пропустить – 5.5. «Баварія» виграє в один м’яч – 4.3. «РБ Лейпциг» виграє в один м’яч – 4.6.

Аналітики чекають високу результативність. ТБ 3.5 – 2.3, ТБ 3 – 1.8. ТБ 1 в першому таймі – 1.5. ТМ 1 в першому таймі – 2.5. ТБ 1.5 в другому таймі – 1.7. Обидві команди заб’ють – 1.4. Одна з команд не заб’є – 2.7. Низові ставки: ТМ 3.5 – 1.6, ТМ 3 – 2. Обидва тайми ТБ 0.5 – 1.4.

Індивідуальні показники забитих м’ячів: ІТБ 1.5 «Баварії» – 1.8. ІТМ 1.5 «Баварії» – 1.9. ІТБ 1.5 «РБ Лейпциг» – 2. ІТМ 1.5 «РБ Лейпциг» – 1.7. «Баварія» заб’є в обох таймах – 2.8. «РБ Лейпциг» заб’є в обох таймах – 3. «Баварія» не заб’є – 4.8. «РБ Лейпциг» не заб’є – 4.3.

«РБ Лейпциг» – «Баварія». Сильні та слабкі сторони

Паузу в клубному сезоні Нагельсманн мав використати аби максимально підготуватися до головної битви за титул. У саксонців чітка мета – обіграти «Баварію», тому тренер використає усі можливі резерви в атаці: від домашніх заготовок під час стандартів до кількох кадрових сюрпризів. Скажімо, травмовано латераля Анхеліньйо на лівому фланзі може атакуючий хавбек Нкунку.

Нагельсманн до останнього сподівається, що до матчу встигне відновитися центрбек Упамекано і тріо захисників матиме вигляд Упамекано – Клостерманн – Мукіеле. Щодо організації наступу, то в середині поля цим займатимуться Забітцер, Ольмо і Айдара. А за голи відповідатимуть Форсберг і Клюйверт, який краще готовий до позиційної атаки ніж Поульсен чи Сьорлот.

Ситуація в «Баварії» перед цим матчем складна. Команда втратила лідера нападу Левандовські, а ключові виконавці Кімміх, Горетцка, Сане і Гнабрі ще довго оговтуватимуться після ганебної поразки від Північної Македонії (1:2). Фліку необхідно швидко повернути їх в робочий стан і думати, хто замінить Левандовські.

На відміну від господарів, мюнхенців цілком влаштує і нічия. А це означає, що «Баварія» перестрахується та зіграє у закритий футбол. Зважаючи на дискваліфікацію Боатенга і Девіса, Флік зробить ставку в захисті на квартет Павар – Зюле – Алаба – Ернандес. Що стосується чистого форварда, то його можуть зіграти і Мюллер, і Шупо-Мотінг, і навіть вінгер Коман.

«РБ Лейпциг» – «Баварія». Статистика

«РБ Лейпциг» – «Баварія». Прогноз

«Баварія» моментами гратиме на відбій, а «РБ Лейпциг» для перемоги не вистачить класу в нападі. Якщо гості уникнуть провалів, то матч завершиться в результативну нічию.

Ординар: Виграш
Бундесліга
19:30/3 кві
«РБ Лейпциг» - «Баварія»

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози партнерів, Прогнози Олександра Шовковського
Види спорту: Прогнози на Бундеслігу, чемпіонат Німеччини, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
11:04, 2 Квітня 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
11:04, 2 Квітня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
11:04, 2 Квітня 2021
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
11:04, 2 Квітня 2021
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
11:04, 2 Квітня 2021
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
11:04, 2 Квітня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія