Увійти

Прогноз Володимира Сініцина на China Open 2016. День 2: Лоулер – Лайнс і Лі Хан – Уолкер

23:03, 28 Березня 2016
Володимир Сініцин
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Коментатор снукеру на Eurosport Росія Володимир Сініцин підготував для читачів «Рейтингу Букмекерів» прогноз на другий день рейтингового турніру China Open 2016. Він порекомендував два ординари.

Поділитися:

У перший день відбулося багато несподіванок. Деякі пояснюються джетлагом (складністю зміни часових поясів), інші просто незрозумілі. Але на щось можна було зіграти, отримавши гарний прибуток. Лян Веньбо програвав Пітеру Лайнсу, граючи геть погано. З’ясувалося, що він з Діном лише напередодні прилетіли з Англії. На заваді став ураган або щось інше – не так важливо.

Прямо в ефірі я висловив стурбованість за Діна, який мав грати в наступній сесії. Цей натяк могли вловити глядачі. На перемогу Лі Уокера над Діном давали коефіцієнт до 7,00. Почалася гра. Дін беззубо вів гру і програв перший фрейм. У другому він продовжував помилятися мало не в кожному ударі. По його вигляду було ясно, що грати він не готовий. Тут вже я прямим текстом сказав про те, що на перемогу Лі дають коефіцієнт 2,85 (на Winline), а потім став стежити за падаючим коефіцієнтом і озвучував його раз 10. Ось вона – блискуча можливість озолотитися в лайв режимі! Хтось цим зумів скористатися …

До чого все це написано? До того, що ставки впродовж зустрічі часто і є найуспішнішими. До речі! Ділюся ексклюзивною інформацією. Джон Хіггінс відправився в Китай ще на чемпіонат світу по китайському пулу і знаходиться там вже третій тиждень. Це (і програші багатьох конкурентів) різко підвищує шанси Джона на перемогу в поточному турнірі.

Тепер прогноз на вівторок. На ранкову сесію нічого і розглядати не стану. Раптом ще хтось невиспаний з’явиться. Прогноз засновую тільки на побаченому в понеділок. Що Лі Уокер, що Пітер Лайнс грали слабо. Обом нічого не світить. Беру перемоги їхніх суперників з форою. Можна сміливо брати перемогу Бінхема над Бейрдом з форою – Стюарт грав дуже солідно. Вважаю, що юний китаєць Юань Сіджунь після перемоги над Хіггінсон виграє як мінімум пару фреймів у Гулда. У прогноз включаю тільки два ординари, а хотілося б більше, але поки виявляю стриманість.

Ординар: Виграш
China Open 2016. Другий день
14:30/29 бер
Лоулер Р. - Лайнс П.
Ординар: Програш
China Open 2016. Другий день
14:30/29 бер
Лі Хан - Уолкер Л.
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на снукер
Теги: ,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
23:03, 28 Березня 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
23:03, 28 Березня 2016
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
23:03, 28 Березня 2016
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
23:03, 28 Березня 2016
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
23:03, 28 Березня 2016
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
23:03, 28 Березня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія