Увійти

Прогноз і ставка. «Славія» – «Динамо» Київ: граємо коефіцієнти 1.87 та 2.11

11:08, 6 Серпня 2018
Михайло Кузьменко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Київське «Динамо» розпочинає свій єврокубковий шлях у новому сезоні виїзним поєдинком проти празької «Славії». Підопічні Хацкевича досить  впевнено виглядають зараз, тому реально можуть розраховувати на успіх за сумою двох зустрічей проти чехів. Вважаємо, що «Біло-сині» мінімум не програють на «Еден Арені». Граємо два ординари із коефіцієнтами 1.87 та 2.11.

Поділитися:

Безпрограшна серія киян у всіх зустрічах триває вже тринадцять зустрічей поспіль. Крім того, «Динамо» у семи матчах з них не пропускає. Дві перемоги над «Шахтарем» ще більше підтверджують той факт, що тактика Хацкевича працює. Також варто відзначити непогану фізичну форму гравців. Так, до оптимальних кондицій ще далеко, але результат є і це приємно напередодні старту киян у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Нагадаю, в разі проходу «Славії» «Біло-сині» у останньому раунді плей-оф зіграють проти переможця пари «Аякс» – «Стандард», а якщо чехи виявляться не «по зубам» «Динамо», то кияни автоматично потрапляють до групового етапу Ліги Європи. Як на мене, то столична команда має дуже непогані шанси на вихід в групу ЛЧ за такого розкладу.

Що з себе представляє «Славія»? Спочатку бюджет та амбіції празького колективу був націлений на чемпіонство та єврокубки. Ви пам’ятаєте, що Ротань і Соболь приходили разом із іншими відомими гравцями сюди, але згодом все пішло нанівець. Новий тренер майже наполовину змінив склад, зробивши ставку на місцевих виконавців. Більше того, тактика та стиль гри також зазнали значних змін. Наразі чехи аналогічно впевнено розпочали новий сезон, вигравши три стартові гри. Все ж, з командами рівня «Динамо» «Славія» майже не грає. Гадаю, у першій домашній грі «Червоно-білі» спробують діяти агресивно та будуть розраховувати на стандарти, будь-які можливості забити, щоб їхати до Києва із якимось козирем у рукаві. Та нинішньому «Динамо» така тактика має підійти. Хлопці Хацкевича надійно діють у захисті, рідко пропускають і постійно забивають (тринадцять поєдинків поспіль).

Очікую на вже «фірмову» гру «Біло-синіх» у Празі. Пропоную зіграти два варіанти, а саме: «Динамо» Київ не програє і ТМ 3.5» за коефіцієнт 1.87 від БК «Парі-Матч» та «перемога «Динамо» Київ з форою (0)» за коефіцієнт 2.11 від БК «Марафон».     

Ординар: Виграш
Ліга чемпіонів. Кваліфікація. Третій раунд
20:30/7 сер
«Славія» — «Динамо» Київ
Ординар: Повернення
Ліга чемпіонів. Кваліфікація. Третій раунд
20:30/7 сер
«Славія» — «Динамо» Київ
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу чемпіонів 2023/2024, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
11:08, 6 Серпня 2018
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
11:08, 6 Серпня 2018
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
11:08, 6 Серпня 2018
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
11:08, 6 Серпня 2018
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
11:08, 6 Серпня 2018
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
11:08, 6 Серпня 2018
Коментарі
Написати коментар
Повна версія