Увійти

Прогноз і ставка. «Ворскла» – «Львів»: «зелено-білі» можуть продовжити успішну домашню серію

12:05, 30 Травня 2020
Анатолій Плохотнюк
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

У іншому матчі неділі зустрінуться сусіди по турнірній таблиці, які знаходяться на однаковій відстані у 7 очок як від 7-ї, так і від останньої позиції. Результати, які демонстрували ці команди до вимушеної перерви, свідчать про те, що їх ще зарано записувати до клубів без суттєвої турнірної мотивації. Прогнозую не дуже результативний матч, у якому господарі поля не повинні програвати.

Поділитися:

«Ворскла»

Полтавці завдяки 2-м домашнім перемогам у 2020-му році покращили свої позиції у боротьбі за збереження прописки в УПЛ. «Ворскла» обійшла донецький «Олімпік» й наздогнала за набраними очками свого сьогоднішнього суперника. Тепер, у разі успіху, команда зможе піднятися вже на 9-те місце у турнірній таблиці. Непогані результати у чемпіонаті знайшли своє продовження й у чвертьфіналі національного кубка, де полтавський клуб мінімально переміг «Десну» на виїзді. 24 червня «зелено-білі» зіграють у Маріуполі з однойменним клубом. Переможець цієї дуелі отримає путівку до фіналу й потенційну можливість зіграти у єврокубках.

За результатами домашніх матчів «ворскляни» поступаються тільки лідеру нижньої половини турнірної таблиці – «Дніпру-1». Команда виграла 5 з 11-ти зустрічей у Полтаві, у тому числі 4 останніх. Усі перемоги були з різницею в 1 гол («Колос», «Шахтар» та «Олімпік» поступилися господарям поля з мінімальним рахунком, «Карпати» програли 1:2).

«Львів»

«Синьо-золоті леви» у лютому-березні програли тільки «Зорі» у Запоріжжі (0:2). Перемогли теж тільки у 1-му матчі («Олімпік» із рахунком 1:0), а відразу 3 зустрічі звели до нічиїх. У 20-му турі команді, граючи у чисельній меншості, вдалося зрівняти рахунок у домашньому матчі з «Олександрією» (1:1). У 2-х останніх матчах ФК «Львів» розділив очки із земляками з «Карпат» (0:0 та 1:1).

Львів’яни у передостанньому виїзному матчі здолали «Олімпік» у Києві та мають непогану, як для команд нижньої шістки, гостьову статистику: +3=2-6, 9:19. Однак, якщо взяти до уваги 8 попередніх офіційних ігор за межами рідного стадіону, то зазначу, що «городяни» програли 5 з них.

У 2018-2019 роках команди зіграли між собою 4 матчі, 3 з яких (у тому числі обидва у Полтаві) виграла «Ворскла». У 3-му турі гол Васіна з пенальті на останніх секундах зустрічі приніс господарям поля перемогу із рахунком 3:2. На початку листопада «Львів» взяв реванш, перемігши 2:0 полтавський клуб на «Арені Львів».

У вже зіграних матчах поточного року полтавці виглядали краще за львів’ян. «Ворскла» ледь не відібрала очки у «Динамо» в гостьовому поєдинку, завдала першої поразки у чемпіонаті «Шахтарю», здобула сенсаційну перемогу у Чернігові в рамках національного кубка. Мене зовсім не здивує мінімальна перемога господарів поля. Водночас, не думаю, що їх перевага буде вагомою, тому дещо підстрахую свою ставку від також ймовірного нічийного результату.

Ординар: Виграш
УПЛ. 24-й тур
14:00/31 тра
«Ворскла» – «Львів»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на УПЛ, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
12:05, 30 Травня 2020
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка Максима Гіленка
12:05, 30 Травня 2020
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
12:05, 30 Травня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
12:05, 30 Травня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
12:05, 30 Травня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
12:05, 30 Травня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія