Увійти

Прогноз і ставка. «Вітебськ» – «Динамо» Брест: «До побачення» – універсальна білоруська відповідь на всі питання

18:04, 17 Квітня 2020
Анатолій Плохотнюк
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

«Гра у нас буде. Чемпіонат проходить. Все, до побачення» – саме таку відповідь начальника управління спорту і туризму Вітебського облісполкому отримали журналісти, цікавлячись можливістю переносу матчу. Красномовним було й завершення розмови, коли вони знову почули «До побачення» на питання «Самі відвідуєте футбол? Наскільки безпечно ходити на стадіон зараз?». У місті, яке є одним з осередків розповсюдження інфекції, чинний чемпіон повинен перемагати.

Поділитися:

«Вітебськ»

На початку нового сезону сьогоднішні господарі поля не розчаровують своїх прихильників, програвши у перших 4-х турах лише одного разу. Минулої суботи у Слуцьку відкрили рахунок у 1-му таймі, але не зуміли втримати перемогу, пропустивши гол у відповідь вже після перерви. Із сімома заліковими пунктами «Вітебськ» займає 7-ме місце, поступаючись командам із такою ж кількістю очок за додатковими показниками.

На домашній арені команда відкрила чемпіонат мінімальною перемогою над «Городеєю». У 3-му турі відбувся перенос матчу із «Смолевичами» з Вітебська до Борисова.

«Динамо» Брест

Найкращий клуб минулого чемпіонату у попередньому турі у Бресті переграв «Іслоч» із рахунком 3:1. Господарям поля довелося відіграватися після того, як форвард «вовків» Комаровський відкрив рахунок на 39-й хвилині гри. Втім, у компенсований час 1-го тайму Габі запалив своє прізвище на табло. У другій половині зустрічі Мілевський з передачі Лаптєва та Савицький з пенальті принесли «синьо-білим» перемогу (3:1).

Єдиний на сьогодні гостьовий матч «Динамо» виграло у «Слуцька» із мінімальним рахунком 1:0. У минулому сезоні команда втратила очки тільки у 3-х виїзних зустрічах, вигравши усі інші.

Два останні матчі у Вітебську завершилися перемогами брестського клубу із однаковим рахунком 1:0. Єдиний гол нашого співвітчизника Хобленка, забитий у Бресті у 29-му турі попереднього турніру, приніс «Динамо» чемпіонство. Загалом же сьогоднішні гості вийшли переможцями у 6-ти з 7-ми попередніх двобоїв із «Вітебськом».

У 2019-му році за результатами домашніх матчів сьогоднішні господарі поля зайняли 12-те місце у відповідній турнірній таблиці. Команда здобула лише 4 перемоги, а поступилася у 6-ти зустрічах. Навряд чи «Вітебськ» став сильнішим, тому, враховуючи статистику особистих зустрічей та поточну форму команд, спробую взяти перемогу фаворита.

Ординар: Програш
Вища ліга Білорусі
18:00/18 кві
«Вітебськ» – «Динамо» Брест
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на футбол від експертів, Прогнози на чемпіонат Білорусі
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
18:04, 17 Квітня 2020
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:04, 17 Квітня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:04, 17 Квітня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
18:04, 17 Квітня 2020
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
18:04, 17 Квітня 2020
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
18:04, 17 Квітня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія