Увійти

Прогноз і ставка. «Олександрія» – «Зоря»: у запеклій боротьбі гості наберуть очки

13:05, 29 Травня 2020
Анатолій Плохотнюк
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

У іншому матчі суботи зустрінуться команди, між якими зараз відстань у 6 очок. «Містянам» вже не потрібно розподіляти сили на декілька фронтів, але друга позиція не стає ближчою. Луганський клуб після зимової перерви виступав краще за інших, втративши очки лише у 1-му з 5-ти матчів. Не виключаю, що наша зустріч завершиться такою нетиповою для обох команд нічиєю, але ігрова перевага повинна бути на боці гостей.

Поділитися:

«Олександрія»

«Жовто-чорні» перемогли у своєму останньому матчі «Колос» із рахунком 4:2. Пропустивши гол на 35-й хвилині, господарі поля відігралися перед самою перервою. У другій половині зустрічі Ковалець та Задерака, які розпочинали матч на лаві запасних, принесли своїй команді перемогу. Зважаючи на нічийний результат двобою «Десни» та київського «Динамо», «Олександрії» вдалося дещо наблизитися до цих команд. Однак, 3 очки відриву від чернігівського клубу і 6 від киян та луганців ще треба десь відіграти. Багато чого буде вирішуватися саме у матчах між командами цього квартету, одним з яких і є наша зустріч.

«Олександрія» вдома унічию ще не грала, завершивши перемогами 8 з 12-ти матчів на КСК «Ніка». Втім, відразу дві поразки прийшлися на 3 останніх матчі в Олександрії, які було зіграно після зимової перерви. І якщо 1:3 від «Динамо» очікувалися, то невдача у двобої з «Колосом» (1:2) стала найгучнішою сенсацією 19-го туру.

«Зоря»

Луганці у попередньому турі у Запоріжжі мінімально переграли «Шахтар», завдавши «гірникам» другої поразки у чемпіонаті. У в цілому рівній грі переможний гол в останню десятихвилинку забив Богдан Михайліченко. Ця перемога дозволила скоротити відрив від одноосібного лідера до 13-ти очок та за додатковими показниками випередити «Динамо». Загалом «чорно-білі» у 2020-му році програли лише «Десні» (0:1), здобувши перемоги над іншими чотирма суперниками.

Три з 11-ти гостьових матчів «мужики» програли, а розділили очки зі своїм суперником тільки одного разу. У поточному році крім вже згаданої поразки у Чернігові, на виїзді перемогли «Маріуполь» із рахунком 2:1.

У весняній частині минулого чемпіонату «Зоря» здобула дві перемоги над «містянами» (у гостях – 2:0, вдома – 3:1). У поточному ж сезоні «Олександрія» підопічним Скрипника ще не програвала. Завдяки дублю Ковальця у серпні здобула виїзну перемогу 2:1, а наприкінці листопада вдома виграла мінімально. У проміжку між цими матчами «жовто-чорні» вийшли переможцями двобою у 1/8 фіналу національного кубка, вигравши у серії післяматчевих пенальті (основний і додатковий час завершилися унічию 1:1).

Сьогоднішні господарі поля у травневих контрольних матчах перемогли «Ворсклу» (4:2) та «Черкащину» (5:0). «Зоря» ж спарингів не проводила. Але товариські матчі навряд чи дадуть вірну уяву про нинішню форму та кондиції, у яких перебувають гравці команд. Тому, спираючись на результати суперників у лютому-березні, віддам невеличку перевагу гостям, запропонувавши зробити ставку на їх перемогу у 1 гол або нічию.

Ординар: Програш
УПЛ. 24-й тур
17:00/30 тра
«Олександрія» – «Зоря»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на УПЛ, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:05, 29 Травня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:05, 29 Травня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:05, 29 Травня 2020
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
13:05, 29 Травня 2020
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
13:05, 29 Травня 2020
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
13:05, 29 Травня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія