Увійти

Прогноз і ставка. «Іслоч» – «Вітебськ»: найкращий домашній клуб не поступиться своєю позицією

18:04, 25 Квітня 2020
Анатолій Плохотнюк
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Закриватиме 6-й тур матч між командами, що перебувають серед лідерів чемпіонату Білорусі. «Вовки» після двох поразок поспіль повернулися на переможний шлях, здолавши мозирську «Славію». «Вітебськ» на останніх хвилинах зустрічі забив єдиний гол брестському «Динамо», склавши компанію «Слуцьку» і жодинському «Торпедо» на чолі турнірної таблиці. Господарі поля можуть перемогти, проте й вірогідність нічиєї, у яку команди не грають 8 останніх матчів, є доволі високою.

Поділитися:

«Іслоч»

«Сіро-сині» минулої суботи приймали «Славію» і, за рівної гри, здобули перемогу із рахунком 2:1. У 2-му таймі Комаровський реалізував пенальті, а через 10 хвилин першим голом за нову команду відзначився досвідчений Януш. Єдине, на що вистачило гостей – це гол престижу, який забив Нар. Третя перемога вивела «Іслоч» на 5-ту позицію із відставанням від лідерів у 1 заліковий бал.

«Вовки» очолюють турнірну таблицю домашніх матчів із дев’ятьма очками з 12-ти можливих. До зустрічі із «Славією» команда з мінімальним рахунком переграла «Німан» та «Смолевичі» і поступилася «Слуцьку» у результативній «перестрілці» (2:3).

«Вітебськ»

Клуб з північного сходу Білорусі провалив попередній сезон, зайнявши тільки 13-те підсумкове місце. У 2020-му році «Вітебськ» здобув вже 3 мінімальні перемоги, останню з яких над чинним володарем золотих медалей. Аналізуючи хід матчу 5-го туру, слід зауважити, що 3 залікових пункти потрапили до скарбнички господарів поля насамперед завдяки удачі. Так, єдиний гол, який і став переможним для них, був забитий з пенальті наприкінці зустрічі, коли у «Динамо» залишилося 8 польових гравців. Та й момент, у якому порушив правила Євген Хачеріді, був неігровим.

За 3 гостьових матчі поточного чемпіонату «Вітебськ» вже «закрив» увесь спектр можливих результатів, зазнавши поразки 0:2 від «Німана», перемігши «Смолевичі» із рахунком 1:0 та зігравши унічию 1:1 із «Слуцьком».

Починаючи з 2013-го року команди зіграли між собою 12 офіційних і 2 товариських матчі. Цікаво, що нічиєю закінчилася тільки 1 зустріч. Перемоги ж розподілилися практично у рівних пропорціях – 6 на рахунку «Іслочі», 7 – «Вітебська». У попередньому чемпіонаті «сіро-сині» у Мінську розгромили свого сьогоднішнього опонента із рахунком 3:0.

Гості гратимуть від оборони, а «Іслоч» буде намагатися скористатися тією перевагою (5-й матч вдома), яку їм надав календар. Шанси господарів поля здобути перемогу доволі непогані, але й виключати нічию, якої у протистояннях сьогоднішніх суперників не було більше 3-х років, не буду. Знову спробую варіант «перемога у 1 гол або нічия», де у ролі фаворита виступатимуть «вовки».

Ординар: Програш
Вища ліга Білорусі
18:00/26 кві
«Іслоч» – «Вітебськ»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на футбол від експертів, Прогнози на чемпіонат Білорусі
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка Максима Гіленка
18:04, 25 Квітня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Гіленка
18:04, 25 Квітня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
18:04, 25 Квітня 2020
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка Максима Гіленка
18:04, 25 Квітня 2020
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
18:04, 25 Квітня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
18:04, 25 Квітня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія