Увійти

«Манчестер Юнайтед» – «Манчестер Сіті». Відео прогноз і ставка Івана Громікова

09:04, 23 Квітня 2019
Іван Громіков
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Прогнозом на матч чемпіонату Англії «Манчестер Юнайтед» – «Манчестер Сіті» ділиться Іван Громіков, відомий в Україні фахівець з англійського футболу, колумніст сайту SportArena.com, ведучий шоу «Камонплей!» на радіо «Остання Барикада» та постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів».

Поділитися:

Мої вітання, це Іван Громіков. Прогноз спеціально для сайту «Рейтинг Букмекерів». Сьогодні будемо говорити з вами про, можливо, вирішальний поєдинок у чемпіонаті Англії – манчестерське дербі. «Манчестер Юнайтед» приймає на власному полі «Манчестер Сіті».

Матч має величезне значення для обох команд, тому що «МЮ» веде боротьбу за місце в першій четвірці, мабуть, потрібно перемагати в цій зустрічі підопічним Уле Гуннара Сульшера. Водночас «Сіті» веде боротьбу за чемпіонський титул. Ситуація проста: якщо команда Пепа Гвардіоли виграє всі останні чотири матчі, то стане чемпіоном. Можливо, враховуючи той темп, у якому виступає «Ліверпуль», «Манчестер Сіті» необхідно вигравати всі чотири матчі.

Поєдинок на «Олд Траффорд» виглядає найсерйознішим випробуванням для «Сіті». Водночас, на мій погляд, «Манчестер Сіті» впорається з цим випробуванням, тому що форма «МЮ» останнім часом, м’яко кажучи, не вражає: шість поразок у восьми матчах у всіх турнірах. Більше того, ті дві перемоги, які були під час цієї серії, були здобуті з великим везінням. Зараз гра жахлива, що було помітно в зустрічі з «Евертоном» у неділю, яку «Манчестер Юнайтед» програв з рахунком 0:4.

У «Сіті» дуже широкий склад. Гвардіола зробив багато змін у матчі з «Тоттенхемом» у суботу, деякі гравці отримали відпочинок. Я думаю, що ми побачимо «Манчестер Сіті» у хорошій формі. Тим більше, що з Ліги чемпіонів «Сіті» вже вибув. Зараз команда може сконцентруватися саме на поєдинках чемпіонату. 10 перемог поспіль в АПЛ говорять про те, що «Сіті» підходить фаворитом і до цього поєдинку.

Отож, не зважаючи на всю мотивацію «Юнайтед» і бажання перемогти в дербі, я думаю, що зараз суперники перебувають на різному рівні та в різній формі. Я пропоную просто поставити в цій зустрічі на перемогу «Сіті» – такий буде мій вибір у букмекерській конторі «Паріматч».

Це був Іван Громіков, прогноз спеціально для сайту «Рейтинг Букмекерів». Підписуйтеся на YouTube-канал «РБ». Побачимося!

Ординар: Виграш
Англійська Прем'єр-ліга. 36-й тур
22:00/24 кві
«Манчестер Юнайтед» – «Манчестер Сіті»
Рубрики: Прогнози команди «РБ», Відеопрогнози
Види спорту: Прогнози на АПЛ (Англійська Премʼєр-Ліга), Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Бетіс» – «Севілья»: прогноз і ставка Максима Гіленка
09:04, 23 Квітня 2019
«Тоттенхем» – «Арсенал»: прогноз і ставка Максима Гіленка
09:04, 23 Квітня 2019
«Майнц» – «Кельн»: прогноз і ставка Максима Гіленка
09:04, 23 Квітня 2019
«Наполі» – «Рома»: прогноз і ставка Максима Гіленка
09:04, 23 Квітня 2019
«Зоря» – «Оболонь»: прогноз і ставка Максима Гіленка
09:04, 23 Квітня 2019
«Марсель» – «Ланс»: прогноз і ставка Ігоря Бурбаса
09:04, 23 Квітня 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія