Увійти

«Ліверпуль» – «Норвіч». Прогноз Максима Гіленка

19:09, 19 Вересня 2015
Максим Гіленко
Підписатися на експерта Читати в повній версії

Шостий тур англійської прем’єр-ліги закриватимуть «Ліверпуль» та «Норвіч». Гранд проти новачка Прем’єр-ліги. Щоправда, такий претензійний статус «Ліверпуля» останнім часом викликає питання. Зараз більшість уболівальників мерсісайдців бажає звільнення наставника Брендана Роджерса. За різними опитуваннями, його підтримує близько 20% респондентів. Чи зможе матч проти «Норвіча» додати оптимізму фанам «Ліверпуля»? У коефіцієнтах на гру розбирався експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Гіленко.

Поділитися:

У «Ліверпуля» замало приводів для оптимізму

Ординар: Виграш
Чемпіонат Англії
18:00/20 вер
«Ліверпуль» - «Норвіч»

Шестиочковий старт «Ліверпуля» швидко змінився суворою реальністю. В останніх трьох поєдинках Прем’єр-ліги команда Брендана Роджерса набрала лише одно очко і забила один гол. Складається враження, що Роджерс підбирав новачків під одну гру, а грати їх змушує у зовсім іншу. Інгза та Фірміно не назвеш фланговими футболістами, а якраз там їх змусив грати тренер у провальному поєдинку з «Ман Юнайтед».

За минулий тиждень ситуація для «Ліверпуля» лише ускладнилася. У четвер напівосновним складом англійський клуб провів матч у Лізі Європи проти «Бордо» – це яка-ніяка втома, тоді як «Норвіч» спокійно готувався до недільного поєдинку.

Набагато гірша звістка надійшла у суботу. Знову травмувався Джордан Хендерсон. Найсильніший хавбек «Ліверпуля» до того пропустив місяць, а тепер відновлюватиметься ще як мінімум два.

Зважаючи на все це, не думаю, що «Ліверпуль» переможе настільки впевнено, як це пророкують букмекери. Ставка на «Норвіч» із азіатською форою (+1) з коефіцієнтом 1.83 виглядає перспективною, адже тоді навіть за мінімальної поразки аутсайдера ми заберемо свої гроші назад. Нагадаю, «Ліверпуль» у цьому сезоні ще жодного разу у шести матчах не забив більше одного голу.

Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на АПЛ (Англійська Премʼєр-Ліга)
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Гіленка
19:09, 19 Вересня 2015
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
19:09, 19 Вересня 2015
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка Максима Гіленка
19:09, 19 Вересня 2015
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
19:09, 19 Вересня 2015
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
19:09, 19 Вересня 2015
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
19:09, 19 Вересня 2015
Коментарі
Написати коментар
Повна версія